Brawl Stars hesabı çalındı

RashYper

Centipat
Daha fazla  
Sabah uyanırken arkadaşlarım "oyundasın" yazdı, fakat uyuyordum o sırada. Oyuna girerken "Bu hesabı şu an başka bir cihaz kullanıyor" gibi bir şey yazıyordu ekranda. Oyuna girebildim, şimdi hesabı çalan kişi oyundan çıktı. Mail değiştirmek istiyorum, bu sefer de Gmail'den Supercell kodu gelmiyor. Ne yapacağım?

Aynısı bende de oldu artık giremiyorum çözüm aradım bulamadım geçmiş olsun bu arada hesabın çalınmış ama o çevrimdışıyken sen oynayabiliyorsun yada supercell le iletişime geçip hesabı geri alabilirsin

Sabah uyanırken arkadaşlarım "oyundasın" yazdı, fakat uyuyordum o sırada. Oyuna girerken "Bu hesabı şu an başka bir cihaz kullanıyor" gibi bir şey yazıyordu ekranda. Oyuna girebildim, şimdi hesabı çalan kişi oyundan çıktı. Mail değiştirmek istiyorum, bu sefer de Gmail'den Supercell kodu gelmiyor. Ne yapacağım?

Yeni bir hesap oluştur. Oyuna gir ve mail kısmına oluşturduğun yeni hesabın mailini gir sonra gelen kodu yaz.

Nasıl yani anlamadım biraz daha detaylı anlatabilir misin?

Peki oyuna gir üç çizgiye basınca Supercell ID var. Ona tıkla, orada dişli simgesi olması gerek. Ona basınca biraz aşağıya kaydırınca mail yazar. ( önce yeni bir Gmail hesabı oluştur) maili değiştir de, yeni maili gir, onay kodunu gir. İşlemler böyle değilse, buradan gerekli bilgileri öğren ve desteğe mail yaz.
Bilgiler.
İletişim hattı.

Dostum maili değiştirmek için şuanki maile kod gelmesi lazım fakat gelmiyor. Diğer dediklerini yaptım.
Peki oyuna gir üç çizgiye basınca Supercell ID var. Ona tıkla, orada dişli simgesi olması gerek. Ona basınca biraz aşağıya kaydırınca mail yazar. ( önce yeni bir Gmail hesabı oluştur) maili değiştir de, yeni maili gir, onay kodunu gir. İşlemler böyle değilse, buradan gerekli bilgileri öğren ve desteğe mail yaz.
Bilgiler.
İletişim hattı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı