Brawl Stars hesabım kilitlendi

İşletim sistemi
Android
Makaleler
1
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ekran kartı: XFX SWFT 309 RX 6700 10 GB
RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16
Anakart: Gigabyte A520M-K V2
Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W
Kasa: Zoko Chiko ARGB
SSD: Kioxia Exceria G2 500 GB NVMe Gen3
HDD: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5"
HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5"
İşlemci Soğutucu: 2 tane 9cm fanlı 2 borulu Snowman marka bir şey
Meslek
Öğrenci
Merhaba, oyunu çok sık olmasa da arada girer arkadaşlarımla oynardım. 25 bin kupa ve 70 karakter civarı bir hesabım vardı, ve 2 gün önce oyuna bir girdim hesabınız kilitlendi ekranıyla karşılaştım. Destekle iletişime geçtim ve benden çok değişik bilgiler istediler (şu ana kadar hangi cihazlardan girdin, ilk satın alımının faturası vb.) Ben de cihazlardan hatırladığım kadarını yazdım, ve faturayı atamadım medya ekleme seçeneği yoktu mesajda. Bir gün sonra "kimlik doğrulama başarısız oldu" diye desteğe de bağlanamaz oldum. Bunun gibi bir şey yaşayan var mı? Biliyorsunuz ki klasik sezonu geliyor ve o etkinliği gerçekten oynamak istiyorum.

Merhabalar, oyunu çok sık olmasa da arada girer arkadaşlarımla oynardım. 25 bin kupa ve 70 karakter civarı bir hesabım vardı, ve 2 gün önce oyuna bi girdim hesabınız kilitlendi ekranıyla karşılaştım. Destekle iletişime geçtim ve benden çok değişik bilgiler istediler (şuana kadar hangi cihazlardan girdin, ilk satın alımının faturası vb.) ben de cihazlardan hatırladığım kadarını yazdım, ve faturayı atamadım medya ekleme seçeneği yoktu mesajda. Bir gün sonra "kimlik doğrulama başarısız oldu" diye desteğe de bağlanamaz oldum. Bunun gibi bir şey yaşayan var mı? Biliyorsunuz ki klasik sezonu geliyor ve o etkinliği gerçekten oynamak istiyorum.
Kardeşimin hesabında da desteğe bağlanmayı denedim ve bir gün sonra "yardım ve destek şuanda kullanılamıyor" demeye başladı.

(Şu ana kadar hangi cihazlardan girdin, ilk satın alımının faturası vb.)

Bu bilgi özellikle istendiyse hesabınıza birden fazla kişi giriş yapmış olmalı. Supercell bu olaya asla izin vermiyor. Hesap satışını geçtim paylaşmak bile yasak. Bu sebeple giriş yapılan bütün cihazları söylemeniz ve sizin olduğunuzu kanıtlamanız lazım. Gerekli bilgileri vermelisiniz.

Bu bilgi özellikle istendiyse hesabınıza birden fazla kişi giriş yapmış olmalı. Supercell bu olaya asla izin vermiyor. Hesap satışını geçtim paylaşmak bile yasak. Bu sebeple giriş yapılan bütün cihazları söylemeniz ve sizin olduğunuzu kanıtlamanız lazım. Gerekli bilgileri vermelisiniz.
Hesabımı sadece ben kullandım, mesela eski telefonlarım, bilgisayarların, başkasının telefonunda geçici oynamalarım falan bir sürü cihaz var, hrpsini hatırlamıyorum. yakın zamanda sadece kendi telefonumdan bi de aynı adresteki farklı bir telefonumdan girmiştim. hesabın kilitlenme sebebi kuzenimin bi hesabı vardı onun için desteğe başvurmuştuk ondan olabilir, ama çok saçma gereksiz yere hesabım gitti

Hesabımı sadece ben kullandım, mesela eski telefonlarım, bilgisayarların, başkasının telefonunda geçici oynamalarım falan bir sürü cihaz var, hrpsini hatırlamıyorum. Yakın zamanda sadece kendi telefonumdan bir de aynı adresteki farklı bir telefonumdan girmiştim. Hesabın kilitlenme sebebi kuzenimin bir hesabı vardı onun için desteğe başvurmuştuk ondan olabilir, ama çok saçma gereksiz yere hesabım gitti

Birden fazla cihaz ile giriş yapmak sorun çıkartabiliyor. İstenilen bilgileri verirken eskiyi hatırladığınızı ve yeni dönemdeki cihazları söylerseniz ve istenilen faturaları verirseniz hesabınız açılır diye düşünüyorum.

Merhaba, oyunu çok sık olmasa da arada girer arkadaşlarımla oynardım. 25 bin kupa ve 70 karakter civarı bir hesabım vardı, ve 2 gün önce oyuna bir girdim hesabınız kilitlendi ekranıyla karşılaştım. Destekle iletişime geçtim ve benden çok değişik bilgiler istediler (şu ana kadar hangi cihazlardan girdin, ilk satın alımının faturası vb.) Ben de cihazlardan hatırladığım kadarını yazdım, ve faturayı atamadım medya ekleme seçeneği yoktu mesajda. Bir gün sonra "kimlik doğrulama başarısız oldu" diye desteğe de bağlanamaz oldum. Bunun gibi bir şey yaşayan var mı? Biliyorsunuz ki klasik sezonu geliyor ve o etkinliği gerçekten oynamak istiyorum.

Kardeşimin hesabında da desteğe bağlanmayı denedim ve bir gün sonra "yardım ve destek şuanda kullanılamıyor" demeye başladı.
Faturaları kesinlikle verin.

Faturaları kesinlikle verin.
faturaları buldum da medya eklenmiyordu sohbete, medya eklenmiyor yazdım desteğe bi daha girilmedi sonra da. e posta aracılığıyla desteğe ulaşabilir miyim

Açabildin mi hesabı benim hesabım da kilitlendi.
Hayır, ümidi kestim hesaptan. İlk satın alımının faturasını istediler ama 2020'de almıştım ve e-postamda 2021'den önceki mesajlar silinmiş, faturayı bulmam imkansız. Destek de yapabileceğimiz bişe yok dedi, ben de oyunu sildim telefonumdan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı