sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.908 Çözümler 21 23 Şubat 2025 #11 Yüksek kupalı bir hesaptan veya banlı hesaptan yazın sorduğu sorulara cevap verin. Yoksa gitti hesap. Aynısı başıma geldi keşke açabilsem.
Yüksek kupalı bir hesaptan veya banlı hesaptan yazın sorduğu sorulara cevap verin. Yoksa gitti hesap. Aynısı başıma geldi keşke açabilsem.
Tbuoen862 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 708 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Asus tuf f15 RTX 3050 4gb 95w i5 12500h 8gb/512tb Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #12 YanlızAdam839 dedi: Evet bende öyle düşünüyorum fakat gmail hesabima böyle bir onay bildirimi gelmedi sadece hesabımın gmail ini oyunda denemeye çalıştığımda artık bu gmail adresi ile giriş yapamazsınız diye bir mesaj geldi gmailden Evet Genişletmek için tıkla... Destek ekibi dışında yapılabilecek bir şey yok gibi duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2025
YanlızAdam839 dedi: Evet bende öyle düşünüyorum fakat gmail hesabima böyle bir onay bildirimi gelmedi sadece hesabımın gmail ini oyunda denemeye çalıştığımda artık bu gmail adresi ile giriş yapamazsınız diye bir mesaj geldi gmailden Evet Genişletmek için tıkla... Destek ekibi dışında yapılabilecek bir şey yok gibi duruyor.
Y YanlızAdam839 Yoctopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #13 Tbuoen862 dedi: Desteğe yaz, bir de sen ne yaptın da hesabın çalındı? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapmadım hesap paylaşımı bile. sado01 dedi: Yüksek kupalı bir hesaptan veya banlı hesaptan yazın sorduğu sorulara cevap verin. Yoksa gitti hesap. Aynısı başıma geldi keşke açabilsem. Genişletmek için tıkla... Denedimde pek fayda görmedim acaba diğer konulardada gördüm bu hesapta satın alma faturalarını atsam geri almama yardımcı olur mu? Destekten yazdım fakat sonuç alamadım Dosya Ekleri Screenshot_2025-02-23-00-39-05-802_com.supercell.brawlstars.jpg 110,3 KB · Görüntüleme: 36 Screenshot_2025-02-23-00-39-47-548_com.supercell.brawlstars.jpg 95,2 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleme: 23 Şubat 2025
Tbuoen862 dedi: Desteğe yaz, bir de sen ne yaptın da hesabın çalındı? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapmadım hesap paylaşımı bile. sado01 dedi: Yüksek kupalı bir hesaptan veya banlı hesaptan yazın sorduğu sorulara cevap verin. Yoksa gitti hesap. Aynısı başıma geldi keşke açabilsem. Genişletmek için tıkla... Denedimde pek fayda görmedim acaba diğer konulardada gördüm bu hesapta satın alma faturalarını atsam geri almama yardımcı olur mu? Destekten yazdım fakat sonuç alamadım
R ramçoş Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #14 sado01 dedi: Yüksek kupalı bir hesaptan veya banlı hesaptan yazın sorduğu sorulara cevap verin. Yoksa gitti hesap. Aynısı başıma geldi keşke açabilsem. Genişletmek için tıkla... Hesabınızı kurtarabildiniz mi? Benim de hesabım çalındı.
sado01 dedi: Yüksek kupalı bir hesaptan veya banlı hesaptan yazın sorduğu sorulara cevap verin. Yoksa gitti hesap. Aynısı başıma geldi keşke açabilsem. Genişletmek için tıkla... Hesabınızı kurtarabildiniz mi? Benim de hesabım çalındı.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.908 Çözümler 21 8 Mayıs 2025 #15 ramçoş dedi: Hesabınızı kurtarabildiniz mi? Benim de hesabım çalındı. Genişletmek için tıkla... Evet kurtardım, 2 dakikalık iş aslında. Konu açıp beni etiketleyin yazayım detayları.
ramçoş dedi: Hesabınızı kurtarabildiniz mi? Benim de hesabım çalındı. Genişletmek için tıkla... Evet kurtardım, 2 dakikalık iş aslında. Konu açıp beni etiketleyin yazayım detayları.
R ramçoş Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #16 sado01 dedi: Evet kurtardım, 2 dakikalık iş aslında. Konu açıp beni etiketleyin yazayım detayları. Genişletmek için tıkla... Bir konu açmıştım zaten. Sizi de etiketledim.
sado01 dedi: Evet kurtardım, 2 dakikalık iş aslında. Konu açıp beni etiketleyin yazayım detayları. Genişletmek için tıkla... Bir konu açmıştım zaten. Sizi de etiketledim.