4 449297 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 347 25 Temmuz 2024 #21 kadir4414 dedi: Suc yaziyor ama siz beni anlamadiniz. Hesap satmak, satın almak, paylaşmak veya diğer oyunculara vermek Hizmet Koşullarımıza aykırıdır ve Supercell tarafından hiçbir koşul altında desteklenmez. Genişletmek için tıkla... Hocam suç yazması bir şey değiştirmez güvendiğiniz kişiye istediğiniz kadar verin hiçbir şey olmaz.
kadir4414 dedi: Suc yaziyor ama siz beni anlamadiniz. Hesap satmak, satın almak, paylaşmak veya diğer oyunculara vermek Hizmet Koşullarımıza aykırıdır ve Supercell tarafından hiçbir koşul altında desteklenmez. Genişletmek için tıkla... Hocam suç yazması bir şey değiştirmez güvendiğiniz kişiye istediğiniz kadar verin hiçbir şey olmaz.
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.159 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2024 #22 wortex.10 dedi: Yakalayamazlar bence arada 1km falan var. Zor. Kontrollu derken nasıl bir kontrol hocam anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maçın ortasında girmeyin sürekli değişirirmeyin.
wortex.10 dedi: Yakalayamazlar bence arada 1km falan var. Zor. Kontrollu derken nasıl bir kontrol hocam anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maçın ortasında girmeyin sürekli değişirirmeyin.
W wortex.10 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Temmuz 2024 #23 Tamamdır anladım hocam son sorum o zaman ben hesaptan çıktım diyelim arkadaşım da 15dk sonra hesaba girse falan sorun çıkar mı böyle yapmayı düşündük.
Tamamdır anladım hocam son sorum o zaman ben hesaptan çıktım diyelim arkadaşım da 15dk sonra hesaba girse falan sorun çıkar mı böyle yapmayı düşündük.
4 449297 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 347 25 Temmuz 2024 #24 wortex.10 dedi: Tamamdır anladım hocam son sorum o zaman ben hesaptan çıktım diyelim arkadaşım da 15dk sonra hesaba girse falan sorun çıkar mı böyle yapmayı düşündük. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz hocam.
wortex.10 dedi: Tamamdır anladım hocam son sorum o zaman ben hesaptan çıktım diyelim arkadaşım da 15dk sonra hesaba girse falan sorun çıkar mı böyle yapmayı düşündük. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz hocam.
kadir4414 Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #25 449297 dedi: Hocam suç yazması bir şey değiştirmez güvendiğiniz kişiye istediğiniz kadar verin hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam birsey olmaz zaten.Sadece suc oldugunu soyluyorum.
449297 dedi: Hocam suç yazması bir şey değiştirmez güvendiğiniz kişiye istediğiniz kadar verin hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam birsey olmaz zaten.Sadece suc oldugunu soyluyorum.