Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.383 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllar sonra Brawl Stars'a geri döneceğim. Normalde BlueStacks'den oynuyordum fakat daha iyisi var mı bilmiyorum. Son sürümleri pek hoşuma gitmedi. Sistem özelliklerim: Intel i7 9750H. GTX 1660 Ti. 16 GB RAM.
Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllar sonra Brawl Stars'a geri döneceğim. Normalde BlueStacks'den oynuyordum fakat daha iyisi var mı bilmiyorum. Son sürümleri pek hoşuma gitmedi. Sistem özelliklerim: Intel i7 9750H. GTX 1660 Ti. 16 GB RAM.
S Sercan534 Megapat Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 LD Player'de sorunsuz ve stabil çalışıyor.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.383 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #3 Sercan534 dedi: LDPlayer'de sorunsuz ve stabil çalışıyor. Genişletmek için tıkla... LDPlayer yeni mi hocam? İlk kez duyuyorum. Normalde GameLoop ve BlueStacks vardı piyasada.
Sercan534 dedi: LDPlayer'de sorunsuz ve stabil çalışıyor. Genişletmek için tıkla... LDPlayer yeni mi hocam? İlk kez duyuyorum. Normalde GameLoop ve BlueStacks vardı piyasada.
S Sercan534 Megapat Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #4 Ahmsef dedi: LDPlayer yeni mi hocam? İlk kez duyuyorum. Normalde GameLoop ve BlueStacks vardı piyasada. Genişletmek için tıkla... Yok epeydir var hocam ben hem Squad Busters hem Brawl Stars oynuyorum gayet güzel çalışıyor.
Ahmsef dedi: LDPlayer yeni mi hocam? İlk kez duyuyorum. Normalde GameLoop ve BlueStacks vardı piyasada. Genişletmek için tıkla... Yok epeydir var hocam ben hem Squad Busters hem Brawl Stars oynuyorum gayet güzel çalışıyor.