Eskiden oynardım ama şimdi oynamıyorum. Farklı oyunlara yönel.Merhaba, Brawl Stars oyun arkadaşı arıyorum. Kulübümüz var, 8711 kupayım 32 karakterim var kötü oynamıyorum. İki tane 25 rütbe karakterim var isteyen mesaj atsın ID vereyim.
38 karaketle 30k olmustum 2 yıl oldu bırakalı savaşçıların 25-26 tanesi +25 rütbeydiHocam ben 2 yıl önce oynarken 30 karakter ile 21000 olmuştum. Oyunu oynamanızı önermem ama oynuyorsanızda önce bi kendinizi kanıtlayın. Yoksa herkes kasar 25 rütbeye şimdi zor değildir.
bana arkadaşım önerdi sardım oyunaEskiden oynardım ama şimdi oynamıyorum. Farklı oyunlara yönel.
zaten 21k lık hesabım gitti bide 13k lık gitti 3k lık da çalındı17 yaşımdayım o oyunu 3 sene önce bıraktım. Hayatımı mahvetti o oyun. Tüm zamanımı yedi.
Bana arkadaşım önerdi sardım oyuna.
Zaten 21klık hesabım gitti bir de 13K'lık gitti 3K'lık da çalındı.
Senin hayatı çöpe atmış oyun.Hala bırakman için gec değil ben bu oyunu pandemi zamanı 9 saat oynuyordum main hesap 30k smurf 21k diğer 2. smurf 14K 3.smurf 7K falandı çok kötü oyun oynama zamanından çalar.
tmm ıd ver ekliyimBen oynarım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.