K Kru3gerBey Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 73 26 Nisan 2020 #1 Xiaomi Mi 9T Pro cihazımda oyunun bazı modlarında ekranı küçülüyor. Nasıl tam ekran oynayabilirim bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2020
Xiaomi Mi 9T Pro cihazımda oyunun bazı modlarında ekranı küçülüyor. Nasıl tam ekran oynayabilirim bilen var mı?
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.303 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #2 Bendede oluyordu benim telefonum Xiaomi Redmi Note 7 Elmas kapmacada tam ekran oluyor hesaplaşmada ekran küçülüyor değilmi
Bendede oluyordu benim telefonum Xiaomi Redmi Note 7 Elmas kapmacada tam ekran oluyor hesaplaşmada ekran küçülüyor değilmi
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 27 Mayıs 2020 #3 Oyunun kendine has bir özelliği o. Galiba hesaplaşma modunda ekran küçülüyor. Yani herkeste aynı.
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 1 Haziran 2020 #4 Kru3gerBey dedi: Xiaomi Mi 9T Pro cihazımda oyunun bazı modlarında ekranı küçülüyor. Nasıl tam ekran oynayabilirim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Telefonunuzun ekranı büyük olduğundan dolayı olabilir benim telefonum her yerde tam ekran yapıyor
Kru3gerBey dedi: Xiaomi Mi 9T Pro cihazımda oyunun bazı modlarında ekranı küçülüyor. Nasıl tam ekran oynayabilirim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Telefonunuzun ekranı büyük olduğundan dolayı olabilir benim telefonum her yerde tam ekran yapıyor
ENESS2 Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #5 Biraz geç oldu biliyorum ama bazı Brawl Stars modları sayesinde o siyah alanları doldurabiliyorsunuz.
Biraz geç oldu biliyorum ama bazı Brawl Stars modları sayesinde o siyah alanları doldurabiliyorsunuz.