U Umutik135 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Brawl Stars'ta karakter modelini değiştirerek skin varmış gibi gösteriyorlar. Ben de yapmak istiyorum. Ama nasıl yaptıklarını bulamadım bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2024
Brawl Stars'ta karakter modelini değiştirerek skin varmış gibi gösteriyorlar. Ben de yapmak istiyorum. Ama nasıl yaptıklarını bulamadım bilen var mı?
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #2 Umutik135 dedi: Brawl Stars'ta karakter modelini değiştirerek skin varmış gibi gösteriyorlar. Ben de yapmak istiyorum. Ama nasıl yaptıklarını bulamadım bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Karakter modeli derken nasıl? Anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2024
Umutik135 dedi: Brawl Stars'ta karakter modelini değiştirerek skin varmış gibi gösteriyorlar. Ben de yapmak istiyorum. Ama nasıl yaptıklarını bulamadım bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Karakter modeli derken nasıl? Anlamadım.
m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 631 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #3 Modlu Brawl Stars'dan mı bahsediyorsunuz.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.681 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #4 Herhalde El Primoyu mavi renkliyse kırmızı ve yeşil renk yapmaktan bahsediyor.
U Umutik135 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #5 m1stx dedi: Modlu Brawl Stars'dan mı bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet ama Nulls gibi özel sunucu değil orijinal bs sunucusu. Dorzi dedi: Herhalde El Primoyu mavi renkliyse kırmızı ve yeşil renk yapmaktan bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama nasıl yapacağımı bulamadım
m1stx dedi: Modlu Brawl Stars'dan mı bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet ama Nulls gibi özel sunucu değil orijinal bs sunucusu. Dorzi dedi: Herhalde El Primoyu mavi renkliyse kırmızı ve yeşil renk yapmaktan bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama nasıl yapacağımı bulamadım
m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 631 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #6 Umutik135 dedi: Evet ama nulls gibi özel sunucu değil orijinal bs sunucusu. Genişletmek için tıkla... Türk stars var. Orijinal sunucuda oynuyorsun, kendi hesabına girebiliyorsun sende olmayan skinleri de kullanabiliyorsun.
Umutik135 dedi: Evet ama nulls gibi özel sunucu değil orijinal bs sunucusu. Genişletmek için tıkla... Türk stars var. Orijinal sunucuda oynuyorsun, kendi hesabına girebiliyorsun sende olmayan skinleri de kullanabiliyorsun.
U Umutik135 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #7 m1stx dedi: Türk stars var. Orijinal sunucuda oynuyorsun, kendi hesabına girebiliyorsun sende olmayan skinleri de kullanabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Biliyorum işte onun nasıl yapıldığını öğrenmeye çalışıyorum bende.
m1stx dedi: Türk stars var. Orijinal sunucuda oynuyorsun, kendi hesabına girebiliyorsun sende olmayan skinleri de kullanabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Biliyorum işte onun nasıl yapıldığını öğrenmeye çalışıyorum bende.
m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 631 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #8 Umutik135 dedi: Biliyorum işte onun nasıl yapıldığını öğrenmeye çalışıyorum bende. Genişletmek için tıkla... İndirmeyi mi?
Umutik135 dedi: Biliyorum işte onun nasıl yapıldığını öğrenmeye çalışıyorum bende. Genişletmek için tıkla... İndirmeyi mi?
U Umutik135 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #9 m1stx dedi: İndirmeyi mi? Genişletmek için tıkla... Kendim türk stars gibi bir mod yapmaya çalışıyorum.
m1stx dedi: İndirmeyi mi? Genişletmek için tıkla... Kendim türk stars gibi bir mod yapmaya çalışıyorum.