BRECUR Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Sadece buzz karakterini Brawl Stars'ta kasmaya çalışıyorum. Diğer karakterleri nasıl 0 kupa yaparım? Bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
Arkadaşlar merhaba. Sadece buzz karakterini Brawl Stars'ta kasmaya çalışıyorum. Diğer karakterleri nasıl 0 kupa yaparım? Bilginiz var mı?
Ö ÖmerMercankaya Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 BRECUR dedi: Arkadaşlar merhaba. Sadece buzz karakterini Brawl Stars'ta kasmaya çalışıyorum. Diğer karakterleri nasıl 0 kupa yaparım? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım yapamazsınız. Ama yine de tek hesaplaşma girip sonuncu olup şansınızı deneyin.
BRECUR dedi: Arkadaşlar merhaba. Sadece buzz karakterini Brawl Stars'ta kasmaya çalışıyorum. Diğer karakterleri nasıl 0 kupa yaparım? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım yapamazsınız. Ama yine de tek hesaplaşma girip sonuncu olup şansınızı deneyin.
5 584553 Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 393 Çözümler 3 7 Temmuz 2024 #3 BRECUR dedi: Arkadaşlar merhaba. Sadece buzz karakterini Brawl Stars'ta kasmaya çalışıyorum. Diğer karakterleri nasıl 0 kupa yaparım? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... normal yoldan ilk düşürün sonra düşmemeye başlayınca duello modunda tüm karakterlere düşük karakterler koyarak kaybedin.
BRECUR dedi: Arkadaşlar merhaba. Sadece buzz karakterini Brawl Stars'ta kasmaya çalışıyorum. Diğer karakterleri nasıl 0 kupa yaparım? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... normal yoldan ilk düşürün sonra düşmemeye başlayınca duello modunda tüm karakterlere düşük karakterler koyarak kaybedin.
BRECUR Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #4 ÖmerMercankaya dedi: Sanırım yapamazsınız. Ama yine de tek hesaplaşma girip sonuncu olup şansınızı deneyin. Genişletmek için tıkla... Shelly beni bitirdi 22 kupa 584553 dedi: Normal yoldan ilk düşürün sonra düşmemeye başlayınca duello modunda tüm karakterlere düşük karakterler koyarak kaybedin. Genişletmek için tıkla... Olmadı Son düzenleme: 7 Temmuz 2024
ÖmerMercankaya dedi: Sanırım yapamazsınız. Ama yine de tek hesaplaşma girip sonuncu olup şansınızı deneyin. Genişletmek için tıkla... Shelly beni bitirdi 22 kupa 584553 dedi: Normal yoldan ilk düşürün sonra düşmemeye başlayınca duello modunda tüm karakterlere düşük karakterler koyarak kaybedin. Genişletmek için tıkla... Olmadı
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.175 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #5 Yeni hesap acip yapin diyeceğim de buzz cikarmiki.