M mwrt Decapat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #1 Brawlhalla'yi acarken bu hatayi aliyorum. Baslatma seceneklerine -noeac yazinca aciliyor ama ranked giremiyorum nasıl duzeltebilirim? Dosya Ekleri resim_2023-11-22_203721812.png 181,5 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2023
Brawlhalla'yi acarken bu hatayi aliyorum. Baslatma seceneklerine -noeac yazinca aciliyor ama ranked giremiyorum nasıl duzeltebilirim?
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 22 Kasım 2023 #2 mwrt dedi: Brawlhalla'yi acarken bu hatayi aliyorum. Baslatma seceneklerine -noeac yazinca aciliyor ama ranked giremiyorum nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi? Bende düzeliyordu. Artı 0 Eksi
mwrt dedi: Brawlhalla'yi acarken bu hatayi aliyorum. Baslatma seceneklerine -noeac yazinca aciliyor ama ranked giremiyorum nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi? Bende düzeliyordu.
KS KS M mwrt Decapat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #3 blockdz dedi: Bilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi? Bende düzeliyordu. Genişletmek için tıkla... oyunu silip yuklemeyi bile denedim olmuyor hala bozuk Artı 0 Eksi
blockdz dedi: Bilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi? Bende düzeliyordu. Genişletmek için tıkla... oyunu silip yuklemeyi bile denedim olmuyor hala bozuk