drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #11 EmirOzylds dedi: Evet hocam 1280*720 ideal. Genişletmek için tıkla... Uchiha Anıl dedi: Hocam ayarlarda grafik veya görüntü olması lazım her şeyi en düşüğe çekin 10-15 gibi bir yükseliş olur ama yetmezse çözünürlük değiştiredebilirsiniz ama en düşüğe çekmeyin.kör olmak istemezsiniz Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar yok bir de siz girip bakar mısınız?
EmirOzylds dedi: Evet hocam 1280*720 ideal. Genişletmek için tıkla... Uchiha Anıl dedi: Hocam ayarlarda grafik veya görüntü olması lazım her şeyi en düşüğe çekin 10-15 gibi bir yükseliş olur ama yetmezse çözünürlük değiştiredebilirsiniz ama en düşüğe çekmeyin.kör olmak istemezsiniz Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar yok bir de siz girip bakar mısınız?
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 824 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 9 Haziran 2021 #12 drakty dedi: Öyle bir ayar yok bir de siz girip bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle biraz baktım evet yok, ama youtube de Brawlhalla için FPS arttırma videoları var onlara bakabilirsiniz.
drakty dedi: Öyle bir ayar yok bir de siz girip bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle biraz baktım evet yok, ama youtube de Brawlhalla için FPS arttırma videoları var onlara bakabilirsiniz.
drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #13 EmirOzylds dedi: Hocam şöyle biraz baktım evet yok, ama YouTube'da Brawlhalla için FPS arttırma videoları var onlara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baktım YouTube'a göremedim siz link atar mısınız? (Türkçe olursa sevinirim)
EmirOzylds dedi: Hocam şöyle biraz baktım evet yok, ama YouTube'da Brawlhalla için FPS arttırma videoları var onlara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baktım YouTube'a göremedim siz link atar mısınız? (Türkçe olursa sevinirim)
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 824 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 10 Haziran 2021 #14 drakty dedi: Baktım YouTube'a göremedim siz link atar mısınız? (Türkçe olursa sevinirim) Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
drakty dedi: Baktım YouTube'a göremedim siz link atar mısınız? (Türkçe olursa sevinirim) Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Syhben Yoctopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #15 Brawlhalla'da çözünürlüğü nasıl ayarlıyosunuz?