H Hüsniyem Femtopat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Brawlhalla normal oynarken birkaç maç sonra tamamen lag giriyor internetim çok iyi olmasına rağmen niyeyse lag giriyor ve oyun oynanmaz hale geliyor.
Brawlhalla normal oynarken birkaç maç sonra tamamen lag giriyor internetim çok iyi olmasına rağmen niyeyse lag giriyor ve oyun oynanmaz hale geliyor.
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 638 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #2 Hüsniyem dedi: Brawlhalla normal oynarken birkaç maç sonra tamamen lag giriyor internetim çok iyi olmasına rağmen niyeyse lag giriyor ve oyun oynanmaz hale geliyor. Genişletmek için tıkla... Modemi kapat aç yapmayı deneyin isterseniz hocam. Artı 0 Eksi
Hüsniyem dedi: Brawlhalla normal oynarken birkaç maç sonra tamamen lag giriyor internetim çok iyi olmasına rağmen niyeyse lag giriyor ve oyun oynanmaz hale geliyor. Genişletmek için tıkla... Modemi kapat aç yapmayı deneyin isterseniz hocam.
KS KS H Hüsniyem Femtopat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #3 Olmadı hocam denedim ama sunucu falanda değiştirdim olmadı.Brawlhallada java yazılımlı dosya bulunuyormu? Artı 0 Eksi
Olmadı hocam denedim ama sunucu falanda değiştirdim olmadı.Brawlhallada java yazılımlı dosya bulunuyormu?