Efeuyar Centipat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #1 PS4'teki hesabım daha iyi. Herhangi bir şekilde hesabımı PC'ye aktarabilir miyim?
R ryuz4ki Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 372 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #2 hayır. ayrıca brawlhalla pişmanlıktır. bkz : Monitörüm kırıldı Artı 0 Eksi
KS KS Efeuyar Centipat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #3 ryuz4ki dedi: Hayır. Ayrıca Brawlhalla pişmanlıktır. Bkz: Monitörüm kırıldı Genişletmek için tıkla... Ne yaşadın o maç kanka? Artı 0 Eksi
ryuz4ki dedi: Hayır. Ayrıca Brawlhalla pişmanlıktır. Bkz: Monitörüm kırıldı Genişletmek için tıkla... Ne yaşadın o maç kanka?
R ryuz4ki Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 372 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #4 Efeuyar dedi: Ne yaşadın o maç kanka? Genişletmek için tıkla... Sadece o maç değil o gün zaten sinirliydim stres atayım diye girdim lose streak mi desen spammerlar mi desen Artı 0 Eksi
Efeuyar dedi: Ne yaşadın o maç kanka? Genişletmek için tıkla... Sadece o maç değil o gün zaten sinirliydim stres atayım diye girdim lose streak mi desen spammerlar mi desen