Çözüldü Brawlhalla "untrusted System file Easy Anti-Cheat" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Issac Newton

Centipat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
3060
İşlemci
i5 13400f
Kaç gündür bu hatayla uğraşıyorum, bir türlü çözemedim Brawlhalla açmaya çalıştığımda açılmıyor ve bu 'untrusted System file (C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll)' hatasını veriyor bazen de başka bir DLL programının adı yazıyor. Netde bayağı araştırdım da çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-22 164351.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-22 164351.png
    6,9 KB · Görüntüleme: 93
Çözüm
Bu videoyu izleyin konuya pek hakim değilim ama belki işinize yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kusura bakmayın yeni gördüm de evet bu işe yarıyor ancak bu sefer de ranked oyun modu çalışmıyor.

@EgeMen67 Hocam düzelttim hatayı sonunda ' Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Nov 2023 Download ' buradan indirip kurunca oldu.
Kaç gündür bu hatayla uğraşıyorum, bir türlü çözemedim Brawlhalla açmaya çalıştığımda açılmıyor ve bu 'untrusted System file (C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll)' hatasını veriyor bazen de başka bir DLL programının adı yazıyor. Netde bayağı araştırdım da çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
bu videoyu izleyin konuya pek hakim deilim ama belki işinize yarar

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoyu izleyin konuya pek hakim değilim ama belki işinize yarar.

Hocam kusura bakmayın yeni gördüm de evet bu işe yarıyor ancak bu sefer de ranked oyun modu çalışmıyor.

@EgeMen67 Hocam düzelttim hatayı sonunda ' Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Nov 2023 Download ' buradan indirip kurunca oldu.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı