BRB sistemi güvenli mi?

yigido0990

Hectopat
Daha fazla  
Instagram'da dolaşırken adı BRB, yani be right back olan bir sistem duydum. GeForce NOW gibi, ama bir şey dikkatimi çekti. Kendi PC'ni kiraya verebiliyordun. Yani bir nevi diğerleri için bilgisayarından yayın yapıyordun. Merak ettim ve sitesine kayıt olmayı denedim. Tek sıkıntı kaydolurken il ve ilçe seçimi eklememişler. 😀 Size de sormak istiyorum, aranızda bilenler varsa güvenilir midir?
Site linki: BRB

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram'da dolaşırken adı brb, yani be right back olan bir sistem duydum. GeForce NOW gibi, ama bir şey dikkatimi çekti. Kendi PC'ni kiraya verebiliyordun. Yani bir nevi diğerleri için bilgisayarından yayın yapıyordun. Merak ettim ve sitesine kayıt olmayı denedim. Tek sıkıntı kaydolurken il ve ilçe seçimi eklememişler. 😀 size de sormak istiyorum, aranızda bilenler varsa güvenilir midir?
Site linki: BRB

İl ilçeni nedeni hizmet verdiğin insanlara ne kadar yakınsan ping değerleri o kadar düşük olur onun için sormuşlardır. Sunucu mantığı.
Edit: Konuyu yanlış anlamışım.

Bana güzel geldi.

Ben seçebiliyorum il ve ilçe. Bence sıkıntı sende.
Not: İstanbul'u bulamadım. Yok harbiden :D. Büyük ihtimal site yeni kurulmuştur.
Şuan düzeldi bende ama sanırım her ilçe yok. Ek olarak partner ol dedim herhangi bir kayıt olmadı ve şifrede hata veriyor ne yazık ki.
Bu arada geçici şifre bile çalışmıyor. :D
Şuan düzeldi bakalım nasıl olacak.
Discord sunucualrına girdim 4-5 kişilik bir ekip ve şuan sistem aktif değilmiş.

Şuan düzeldi bende ama sanırım her ilçe yok. Ek olarak partner ol dedim herhangi bir kayıt olmadı ve şifrede hata veriyor ne yazık ki.
Bu arada geçici şifre bile çalışmıyor. :D
Şuan düzeldi bakalım nasıl olacak.
Discord sunucualrına girdim 4-5 kişilik bir ekip ve şuan sistem aktif değilmiş.
Bence sistem güzel. Güzel fikir :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı