Y yasin sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #11 Dizinin atmosferine girmek istiyorsan altyazılı izlemeni öneririm. Son düzenleme: 16 Şubat 2023
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 17 Ocak 2024 #12 Çok iddialı olacak ama bence Türkçe dublajlı izlemeniz daha güzel olur. Her karaktere tam uyacak dublaj seslendirmecilerini seçmişler.
Çok iddialı olacak ama bence Türkçe dublajlı izlemeniz daha güzel olur. Her karaktere tam uyacak dublaj seslendirmecilerini seçmişler.
Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #13 432777 dedi: Çok iddialı olacak ama bence Türkçe dublajlı izlemeniz daha güzel olur. Her karaktere tam uyacak dublaj seslendirmecilerini seçmişler. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün seriyi bitireli aylar geçti.
432777 dedi: Çok iddialı olacak ama bence Türkçe dublajlı izlemeniz daha güzel olur. Her karaktere tam uyacak dublaj seslendirmecilerini seçmişler. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün seriyi bitireli aylar geçti.
f12wx Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 842 Çözümler 4 18 Ocak 2024 #14 Police dedi: Hocam bütün seriyi bitireli aylar geçti. Genişletmek için tıkla... Dublaj mı izlediniz hocam merak ettim.
Police dedi: Hocam bütün seriyi bitireli aylar geçti. Genişletmek için tıkla... Dublaj mı izlediniz hocam merak ettim.
Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #15 f12wx dedi: Dublaj mı izlediniz hocam merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam Breaking Bad'i dublaj izledim ama altyazılı izlesem daha iyi olurdu. Better Call Saul'u altyazılı izledim.
f12wx dedi: Dublaj mı izlediniz hocam merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam Breaking Bad'i dublaj izledim ama altyazılı izlesem daha iyi olurdu. Better Call Saul'u altyazılı izledim.
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 18 Ocak 2024 #16 Police dedi: Hocam Breaking Bad'i dublaj izledim ama altyazılı izlesem daha iyi olurdu. Better Call Saul'u altyazılı izledim. Genişletmek için tıkla... Ben kesinlikle dublajlı izlediğime pişman değilim. Her karaktere çok iyi seslendirmeciler eklemişler.
Police dedi: Hocam Breaking Bad'i dublaj izledim ama altyazılı izlesem daha iyi olurdu. Better Call Saul'u altyazılı izledim. Genişletmek için tıkla... Ben kesinlikle dublajlı izlediğime pişman değilim. Her karaktere çok iyi seslendirmeciler eklemişler.
Atakergit Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 671 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #17 432777 dedi: Çok iddialı olacak ama bence Türkçe dublajlı izlemeniz daha güzel olur. Her karaktere tam uyacak dublaj seslendirmecilerini seçmişler. Genişletmek için tıkla... Walter White hariç. Ona pek uymadı.
432777 dedi: Çok iddialı olacak ama bence Türkçe dublajlı izlemeniz daha güzel olur. Her karaktere tam uyacak dublaj seslendirmecilerini seçmişler. Genişletmek için tıkla... Walter White hariç. Ona pek uymadı.
f12wx Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 842 Çözümler 4 2 Mayıs 2024 #18 432777 dedi: Ben kesinlikle dublajlı izlediğime pişman değilim. Her karaktere çok iyi seslendirmeciler eklemişler. Genişletmek için tıkla... Altyazılı başladım güzel gidiyor.
432777 dedi: Ben kesinlikle dublajlı izlediğime pişman değilim. Her karaktere çok iyi seslendirmeciler eklemişler. Genişletmek için tıkla... Altyazılı başladım güzel gidiyor.