Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 Sizce edit nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2023
Sizce edit nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 29 Ekim 2023 #2 Police dedi: Sizce edit nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İyi edit hocam ama sanki biraz sade olmuş.
Police dedi: Sizce edit nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İyi edit hocam ama sanki biraz sade olmuş.
Teknolojik112 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.029 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 Gayet güzel olmuş. Hiç Breaking Bad izlemeyen beni bile az izlesem mi diye düşündürttü.
intel trash Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 319 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #4 Police dedi: Sizce edit nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eline sağlık dostum ben beğendim.
Police dedi: Sizce edit nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eline sağlık dostum ben beğendim.
M Midnight Lizard Zeptopat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #5 Edit kısmını göremedim, saniye belirtir misiniz?
iErenVortex Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 341 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 9400F - ASUS Rog Strix GTX 1050 Ti - 8x2GB DDR4 2667 MHz Ram - 240GB SSD 300GB HDD Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #6 Police dedi: Sizce edit nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam yazıların azıcık geç gitmesi harici gayet güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
Police dedi: Sizce edit nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam yazıların azıcık geç gitmesi harici gayet güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 29 Ekim 2023 #7 Ses ve görüntü birlikte gitmemiş gibi.
7 725829 Femtopat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 250 Çözümler 1 29 Ekim 2023 #8 Police dedi: Sizce edit nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kötü kadın Skyler’a gerek yok hocam. Bize Heisenberg’ümüz yeter.
Police dedi: Sizce edit nasıl olmuş? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kötü kadın Skyler’a gerek yok hocam. Bize Heisenberg’ümüz yeter.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.881 Çözümler 40 29 Ekim 2023 #9 Yazı harici çok beğendim. Yazı tipini biraz daha özelleştirseniz mükemmel olur.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.040 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #10 Gelişir.