TahaCanYuksek

Decapat
Daha fazla  
Breaking Bad başlamıştım Jesse Pinkman'ı oynayan oyuncuya bakarken Breaking Bad'in bir filminin olduğunu gördüm, ben Breaking Bad'in diğer içeriklerini sadece Better Call Soul olarak biliyordum, yani şimdi hangi sırayla izlememiz gerekiyor veya Breaking Bad'in benim bilmediğim başka bir filmi var mı?

BB evreni başlamadan önce (2002) de geçiyor Better Call Saul. Ve ağırlık olarak Saul'un hayatını söz ediyor açıkçası beni BB kadar sarmadı. Öncelik olarak ben olsam BB izlerdim.

BB evreni başlamadan önce (2002) de geçiyor Better Call Saul. Ve ağırlık olarak Saul'un hayatını söz ediyor açıkçası beni BB kadar sarmadı. Öncelik olarak ben olsam BB izlerdim.
BB en sevdiğim dizilerden hatta en sevdiğim de denilebilir fakat bir türlü Better Call Saul'a ısınamadım, birkaç bölüm izleyip kapattım hep. İzlemeli miyim, ne dersiniz?

Öncelikle sana şu an çok özeniyorum çünkü böyle efsane bir diziyi henüz izlememişsin, elinde bir hazine mevcut. Ben bir kaç defa izledim ama hiçbiri ilk izlemem kadar keyif vermedi. :/ Önce BB sonra o filmi sonra da Better Call Saul'u izlemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…