Breaking Bad finalinin etkisinden kurtulamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MR.White

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce dizinin finalini izledim her gün ağlıyorum neredeyse, her zaman içimde bir burukluk var, her zaman hüzünlüyüm bir türlü etkisinden kurtulamadım finalin ne yapabilirim?

Bende 2 hafta önce bitirdim ve anladım ki yalnız değilmişim. Abi o finali izledikten sonra 2 gün konuşmadım ya... Bu dizi tam anlamıyla EFSANE. İzlemeyen herkese öneririm.

Kendini Usb' den çek ve sosyal hayata daha fazla zaman ayır. Hayat bilgisayar yada Tv ekranından ibaret değil.

Neden bu kadar alakasız ve mantıksız bir cevap @pesofcoys ? İnsanın karakterine, hayallerine hitap eden filmler/diziler insanları bir nebze hayattan uzaklaştırıyor daha bir mutlu daha fazla ümitli hissettiriyor. Ve sen gelip bu adama bu ortamdan uzaklaşmasını istiyorsun. O filmde hissedilen duyguların %50'si gerçek hayatta olacak mı sanıyorsun? Zaten hiç bir zaman onun gibi olamayacak bırak daha fazla yaşasın. İmzan ile yazdığın şey çok bağdaşıyor. Hayattaki her şey de ders değil diyeyim bende sana o zaman izle keyif al ufkun genişlesin.

Senin gibi küçük çocukların böyle diziler izlemesi doğru değil. İlerde kişiliğini de etkiler. Ufaklık büyü de gel. Ben senin yaşında sokakta top oynuyordum.

Neden bu kadar alakasız ve mantıksız bir cevap @pesofcoys ? İnsanın karakterine, hayallerine hitap eden filmler/diziler insanları bir nebze hayattan uzaklaştırıyor daha bir mutlu daha fazla ümitli hissettiriyor. Ve sen gelip bu adama bu ortamdan uzaklaşmasını istiyorsun. O filmde hissedilen duyguların %50'si gerçek hayatta olacak mı sanıyorsun? Zaten hiç bir zaman onun gibi olamayacak bırak daha fazla yaşasın. İmzan ile yazdığın şey çok bağdaşıyor. Hayattaki her şey de ders değil diyeyim bende sana o zaman izle keyif al ufkun genişlesin.

Kaale dahi almıyorum. Aynen söylediklerini şahsına iade ediyorum. Yaşının küçüklüğüne veriyorum. Sosyal hayat sana çok büyük, küçüğüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı