Breaking Bad nereden izlenilir?

Bu ülkede öyle bir imkan yok maaleseff bende çok severek izlemiyorum kaçak olarak ama şartlar el vermiyor ki.

Sende haklısın izle ya da izleme diyemem o yüzden.

Bu ülkede öyle bir imkan yok maaleseff bende çok severek izlemiyorum kaçak olarak ama şartlar el vermiyor ki.

Sadece doğrusunu söyledim yanlış anlama kral iyi geceler.

Breaking Bad izlemek istiyorum. Dublaj veya Türkçe alt yazılı fark etmez ama abartılı miktarda internet kullanmadan hangi site veya uygulanayı önerirsiniz?

Netflix'in giriş paketine üye olun, 720p ile izleyin. En sağlıklısı ve az data harcayanı o olur. Bu arada nasıl bir internette izleyeceksiniz, kota mı var?

Eğer bol vaktiniz varsa zaten günde 4-5 bölüm izlersiniz, (her bölüm 50 dk civarında, ilk bölüm 1 saatti galiba diğer bölümler 48-50 dk gibi) yani günde 5 saat ayırsanız 5 bölüm izlersiniz.

Toplam 62 bölüm var. Yani 12-13 günde bitirilebilir.

Vaktiniz varsa 1 ayda rahat rahat bitirirsiniz hadi diyelim 2 aylık abonelikle bitirirsiniz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Sende haklısın izle ya da izleme diyemem o yüzden.

Sadece doğrusunu söyledim yanlış anlama kral iyi geceler.

Hacı tüm platformlarım var ve ek olarak Google TV'ye para vererek nadir filmleri arıyorum hiçbirinde bulumadığımı ülkede olmayanı paramla alamadığımı da maalesef korsan siteden açmak zorunda kalıyorum çünkü ülkede yok biz hangi sınıfa giriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…