7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 14 Ekim 2023 #1 Sizce Breaking Bad ve Better Call Saul'un en iyi ve en güçlü karakteri hangisi? Bence Eduardo "Lalo" Salamanca. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2023
Sizce Breaking Bad ve Better Call Saul'un en iyi ve en güçlü karakteri hangisi? Bence Eduardo "Lalo" Salamanca.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #2 700598 dedi: Sizce Breaking Bad ve Better Call Saul'un en iyi ve en güçlü karakteri hangisi? Bence Eduardo "Lalo" Salamanca. Eki Görüntüle 1976514 Genişletmek için tıkla... BCS'yi izlemedim fakat Breaking Bad'den Fring diyebilirim. Sürprizbozan: Ama ölümü bana göre çok saçmaydı. O kadar gizli gelip "büyük adam" diyebileceğimiz birinin kafasını patlattılar.
700598 dedi: Sizce Breaking Bad ve Better Call Saul'un en iyi ve en güçlü karakteri hangisi? Bence Eduardo "Lalo" Salamanca. Eki Görüntüle 1976514 Genişletmek için tıkla... BCS'yi izlemedim fakat Breaking Bad'den Fring diyebilirim. Sürprizbozan: Ama ölümü bana göre çok saçmaydı. O kadar gizli gelip "büyük adam" diyebileceğimiz birinin kafasını patlattılar.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.431 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 14 Ekim 2023 #3 Lalo’nun üstüne çıkabilecek birisi var mı ki? Hem tek başına ordu, hem de ordu. Spoiler olmayacak şekilde BCS’de ki evine yapılan baskında mükemmel kurtulmuştu.
Lalo’nun üstüne çıkabilecek birisi var mı ki? Hem tek başına ordu, hem de ordu. Spoiler olmayacak şekilde BCS’de ki evine yapılan baskında mükemmel kurtulmuştu.
7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 14 Ekim 2023 #4 Salvatorio dedi: BCS'yi izlemedim fakat Breaking Bad'den Fring diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Bcs'yi izleyin. Fring'den üst mertebeler göreceksiniz. Hemde 2. sezondan sonrası aşırı keyifli.
Salvatorio dedi: BCS'yi izlemedim fakat Breaking Bad'den Fring diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Bcs'yi izleyin. Fring'den üst mertebeler göreceksiniz. Hemde 2. sezondan sonrası aşırı keyifli.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #5 700598 dedi: Kesinlikle Bcs'yi izleyin. Fring'den üst mertebeler göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... İzleyeceğim. Herkes öneriyordu. Artık başlarım o zaman.
700598 dedi: Kesinlikle Bcs'yi izleyin. Fring'den üst mertebeler göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... İzleyeceğim. Herkes öneriyordu. Artık başlarım o zaman.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 14 Ekim 2023 #6 Belli değil mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Belli değil mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et