Breaking Bad vs Prison Break vs Game of Thrones vs Vikings

R1eques

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aslında sizden dizi önerisi değil de seçenek sunucam Breaking Bad, Prison Break, Game of Thrones, Vikings. Biraz daha sürükleyici olsun istiyorum. Hangisinden başlayayım?

Nasıl diziler sevdiğin önemli burada. Vikings harici diğerlerini izleyen biri olarak Prison Break izleme yeter. İlk sezonu çok iyi olsa da diğer sezonlar çok kötü ve uzatılmış.

Nasıl diziler sevdiğin önemli burada. Vikings harici diğerlerini izleyen biri olarak Prison Break izleme yeter. İlk sezonu çok iyi olsa da diğer sezonlar çok kötü ve uzatılmış.

Kanka aslında Prison Break'ı çok az izledim bir süre sonra çok sıkmaya başladı şu an biraz daha Orta Çağ dizisi izleyesim var vikings veya Game of Thrones.

Kanka aslında Prison Break'ı çok az izledim bir süre sonra çok sıkmaya başladı şu an biraz daha Orta Çağ dizisi izleyesim var vikings veya Game of Thrones.

GoT izle o zaman. Vikings için de bir süreden sonra sıkmaya başladığını söylüyorlar.

TWD'yi bitirdim GoT'den sonra Better Call Saul diye devam ederim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…