LynchTM
Hectopat
Öncelikle yaşım büyük, üniversitedeyim ve yaklaşık ortaokulun başından beri dizi izliyorum. Yüzlerce dizi bitirdim ve açıkçası başlarda Breaking Bad hakkında ön yargılıydım çünkü etiketinde "DRAM" yazılıydı ve ben DRAM dizilerinden nefret ederim. Fakat herkesin dünyanın en iyi dizisi IMDb'si en yüksek dizi. Evrende bundan daha iyi dizi yok diye savunmalarını görünce yaklaşık 6-7 ay önce izleyiverdim. Onun peşine bcs de izledim ve şunu söylemeliyim Breaking Bad beklentilerimin çok çok altında kaldı. Sevdiğim tek sezonu son sezonu oldu. Şimdi size sorum şu: Twin peaks, the oz, Lost, Prison Break, the wire, westworld, BBC Sherlock, mr. Robot, hannibal, dexter, Daredevil vs. vs. Gibi efsane ötesi bir sürü başyapıt varken Breaking Bad'i "tarihin en iyi dizisi" olarak anmanızın sebebi nedir?
Evet dizide karakterler ve gelişimi çok güzel işlenmiş ama sadece bu onu dünyanın en iyi dizisi yapmaz. Bence IMDb de saçma bir puanlamaya sahiptir. Çünkü ben IMDb'si 6.7 olup IMDb'si 9 olması gereken filmlerde gördüm. IMDb'si 8.9 olup 5 olması gerekeni de. Sizin için Breaking Bad'i özel yapan, sizi etkileyen yönlerini öğrenmek istiyorum, iyi Sosyaller.
Evet dizide karakterler ve gelişimi çok güzel işlenmiş ama sadece bu onu dünyanın en iyi dizisi yapmaz. Bence IMDb de saçma bir puanlamaya sahiptir. Çünkü ben IMDb'si 6.7 olup IMDb'si 9 olması gereken filmlerde gördüm. IMDb'si 8.9 olup 5 olması gerekeni de. Sizin için Breaking Bad'i özel yapan, sizi etkileyen yönlerini öğrenmek istiyorum, iyi Sosyaller.