Brezilya Neymar forması nereden alınır?

Nokro

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba baylar, ben Brezilya Neymar forması almak istiyorum. Trendyol, Hepsiburada vs. bulamadım güzel puanlı ve ortalama bir şey çoğunun da yorumu yok zaten. Sadece Çiçeksepeti'nde linkteki ürün gözüme çarptı ama bunda da yok yorum ve puan. Çok da bütçem de yok, en fazla 300. Bildiğiniz var mı güzel bir forma? (Yakın çevremde forma satan yerlerde bulamadım)

Kalitesi nasıl, aldıkların resimlerindeki gibi miydi?

Hocam ben 130 TL'ye almıştım kalitesi şöyle formadaki arma ve Nike Adidas gibi imgeler dikişli geri kalan oyuncu numarası adı vb. tişörte basılmış gibi bir de a kalite repkila gibi kaliteli değil yani bu formaları biraz bilen biri rahat bir şekilde çakma olduğunu anlar.

Arkadaşlar merakımdan soruyorum Neymar'ın WC 2022'de giydiği forma satışa sunulsa kaç birimden satılır?
Kendi kişisel formasından bahsediyorsan, kaçtan başlar bilemeyiz ama açık arttırma usulü satılsa 100k dolar üstüne çıkar.

Hocam ben 130 TL'ye almıştım kalitesi şöyle formadaki arma ve Nike Adidas gibi imgeler dikişli geri kalan oyuncu numarası adı vb. tişörte basılmış gibi bir de a kalite repkila gibi kaliteli değil yani bu formaları biraz bilen biri rahat bir şekilde çakma olduğunu anlar.
Çakma olduğunun anlaşılır olması çok sorun değil aslında, formanın yıkandığında üstündeki numara veya yazıları silinecek gibi mi?

İnstagram da @forma_marketi isminde bir hesap var birkaç yerde de okudum alanlar ve beğenenler çok var güvenilir gibi gözüküyor siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı