Brezilyadan GTA V almak

yigithancivgin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar az önce Tam İndirde okuduğum bir habere göre brezilyadan GTA V alınabiliyormuş, PayPal hesabı ile. Bende almak istiyorum, nasıl alabilirim ? Proxy ve VPN hiç anlamadığım şeyler. Yardım ederseniz sevinirim.

Nuuvem Yalnız PayPal ödeme ekranı gelince Proxy kapatmanız gerekebilir yoksa açılmıyor PayPal. Ayrıca fiyatı 158 TL olmuş ön siparişte indirimliydi.
Edit: Region Locked olmuş oyun.

Şimdi baktım 189,00 Brezilya reali ( sanırım ) diyor ki oda tl olarak 158 lira demek ben mi yanlış bakıyorum acep ?

o zaman şuan için greeman en ucuz olanı halen gerçi ben zaten aldım ama bilgiden zarar gelmez :) Olurda bu konuyu okuyup almak isteyen arkadaşlar olursa diye yazıyorum;

Önce üye olun greenmangaming 'e sonra profilinizdeki detayları doldurun ( önemli atlamayın ) sonra oyunu $49,99 a satın alın ve ödeme ekranında " 20OFFE-RENADB-SJUGCV " kupon kodu ile %20 indirim alın.

1- Profilinizi doldurmazsanız indirim kodu çalışmayacaktır o yüzden pas geçmeyin..
2- Verdiğim kodun süresi geçmiş olabilir bu yüzden google'da " greenmangaming voucher code " şeklinde ararsanız çok rahatlıkla %20 'lik bir indirim kuponu bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı