Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 17 Eylül 2022 #11 K.Makise dedi: Stock ROM da knox sayacı artmıyor diye biliyorum. Custom ROM'da artıyor. Genişletmek için tıkla... Ben de dediğiniz gibi biliyorum, muhtemelen Root yaparken Bl kilidini açmıştır diye düşünüp öyle bir mesaj yazmışımdır ve bir tık kaba açıklamışım...
K.Makise dedi: Stock ROM da knox sayacı artmıyor diye biliyorum. Custom ROM'da artıyor. Genişletmek için tıkla... Ben de dediğiniz gibi biliyorum, muhtemelen Root yaparken Bl kilidini açmıştır diye düşünüp öyle bir mesaj yazmışımdır ve bir tık kaba açıklamışım...
SRHTD Femtopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #12 BatuhanBaruonu dedi: Evet dostum çözdüğümden beri sıkintısız bir şekilde kullandım telefonu. Internetten telefon modeline gore stock rom bulup odin3 programı aracılığıyla telefona atman lazim. Genişletmek için tıkla... nasıl çözdün neden hata vermişti
BatuhanBaruonu dedi: Evet dostum çözdüğümden beri sıkintısız bir şekilde kullandım telefonu. Internetten telefon modeline gore stock rom bulup odin3 programı aracılığıyla telefona atman lazim. Genişletmek için tıkla... nasıl çözdün neden hata vermişti