Azerbaycanli Hectopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2015 #1 Herkese merhaba Bridge to Terabithia çocukluğumun altın filmidir ilk filmin devamının gelmesinin ihtimali var mı ve kitabında daha farklı bir son var mı beni bu konuda bilgilendirebilecek has film severlere şimdiden teşekkürler.
Herkese merhaba Bridge to Terabithia çocukluğumun altın filmidir ilk filmin devamının gelmesinin ihtimali var mı ve kitabında daha farklı bir son var mı beni bu konuda bilgilendirebilecek has film severlere şimdiden teşekkürler.
Furkan Uzunlar Megapat Katılım 12 Ocak 2015 Mesajlar 140 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2015 #2 Bende küçükken izlemiştim, çok güzel filmdir. Bu yazıyı görünce bir araştırayım dedim; ikinci filmin çıkması mucize olur.
Bende küçükken izlemiştim, çok güzel filmdir. Bu yazıyı görünce bir araştırayım dedim; ikinci filmin çıkması mucize olur.
TurksPeople Centipat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #3 Furkan Uzunlar dedi: Bende küçükken izlemiştim, çok güzel filmdir. Bu yazıyı görünce bir araştırayım dedim; ikinci filmin çıkması mucize olur. Genişletmek için tıkla... Var ama nasıl izliceğimi bilmiyorum
Furkan Uzunlar dedi: Bende küçükken izlemiştim, çok güzel filmdir. Bu yazıyı görünce bir araştırayım dedim; ikinci filmin çıkması mucize olur. Genişletmek için tıkla... Var ama nasıl izliceğimi bilmiyorum
Furkan Uzunlar Megapat Katılım 12 Ocak 2015 Mesajlar 140 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #4 Pasha.sa dedi: Var ama nasıl izliceğimi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... 7 yıl sonra bile IMDb'de ikinci filmi göremedim. Varsa linkini atar mısın. Son düzenleme: 31 Ağustos 2022
Pasha.sa dedi: Var ama nasıl izliceğimi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... 7 yıl sonra bile IMDb'de ikinci filmi göremedim. Varsa linkini atar mısın.