Çözüldü Bridle Buddles nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yungcarti

Hectopat
Arkadaşlar, bilgisayarıma bu virüsten girmiş. Ben de Malwarebytes'ı çalıştırdım ama silemiyor. Acaba nasıl silebilirim?
Bir de idle buddy diye bir şey var.

Çözüm
Ben CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bridle buddles hizmetini sildim bende düzeldi ve Malwarebytes'da artık virüs görmüyor ve PC kullanımı gayet normal.
Maalesef ki benim de bilgisayarım dün "Idle Buddy" adlı virüsü kaptı ve ne yapsam geçmedi.. 360 Total Security adlı virüs programıyla bilgisayarımı tarattım, çıkan virüslerin hepsini sildim fakat halen "Idle Buddy" adlı virüs duruyordu.. Ben de çözüm olaraktan bilgisayarıma format attım ve kurulumunu da az önce bitirdim. Belki bir çözümü vardır diyeceğim fakat bakmadığım video, araştırmadığım yol kalmamıştı. Virüsün amacı ise sanırım bilgisayarınızdan kripto para kazanmak, tam olarak emin değilim ama size formatı öneriyorum. Antivirüs programı kullansanız dahi PC'nizde göremeyeceği ya da silemeyeceği bir virüs kalabilir. Kısaca üşenmeyin, temiz ve güvenilir bir PC için format atın.

Arkadaşlar, bilgisayarıma bu virüsten girmiş. Ben de Malwarebytes'ı çalıştırdım ama silemiyor. Acaba nasıl silebilirim?
Bir de idle buddy diye bir şey var.

Benim bilgisayarımada aynı virüsten bulaşmış ben boştayken bile RAM'lerin %100 kullanımından anladım dosya konumuna gidip dosyaları AVG ile taradım tedhit olarak algılamadı AVG ile silmeye çalıştim hepsini silmedi en son güvenli kipe alıp tüm dosyaları direk olarak kendim sildim o zaman düzeldi.

Benim bilgisayarımada aynı virüsten bulaşmış ben boştayken bile RAM'lerin %100 kullanımından anladım dosya konumuna gidip dosyaları AVG ile taradım tedhit olarak algılamadı AVG ile silmeye çalıştim hepsini silmedi en son güvenli kipe alıp tüm dosyaları direk olarak kendim sildim o zaman düzeldi.

Görev yöneticisiden işlemlere gidip alttan tüm işlemleri göster tıklayıp programın dosya konumuna oradan gidebilirsin.

Ben CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bridle buddles hizmetini sildim bende düzeldi ve Malwarebytes'da artık virüs görmüyor ve PC kullanımı gayet normal.

Çözüm
Briddle buddy diye virüs bilgisayarımda Spy hunter la kaspersky la tarrattım MAalware le de virüs buluyo ama silmiyo görev yöneticisnde 0 cpu kullanıyo ama görev yöneticisinde hala açık dosya konumunu açıp silmeyi denedim dede olmuyo ne yapmalıyım yardım edebilecek var mı
Discord : Best#3630

Briddle buddy diye virüs bilgisayarımda spy hunter la Kaspersky'la tarrattım maalware le de virüs buluyor ama silmiyor görev yöneticisnde 0 CPU kullanıyor ama görev yöneticisinde hala açık dosya konumunu açıp silmeyi denedim dede olmuyor ne yapmalıyım yardım edebilecek var mı?
Discord: Best#3630

Dediğim şeyleri yaparsan çözebilirsin.

@yungcarti kod olarak ne yazdın acaba?
Bu virüs bilgisayarına ne indirdikten sonra bulaştı veya hangi siteden.
Maalesef ki benim de bilgisayarım dün "Idle Buddy" adlı virüsü kaptı ve ne yapsam geçmedi.. 360 Total Security adlı virüs programıyla bilgisayarımı tarattım, çıkan virüslerin hepsini sildim fakat halen "Idle Buddy" adlı virüs duruyordu.. Ben de çözüm olaraktan bilgisayarıma format attım ve kurulumunu da az önce bitirdim. Belki bir çözümü vardır diyeceğim fakat bakmadığım video, araştırmadığım yol kalmamıştı. Virüsün amacı ise sanırım bilgisayarınızdan kripto para kazanmak, tam olarak emin değilim ama size formatı öneriyorum. Antivirüs programı kullansanız dahi PC'nizde göremeyeceği ya da silemeyeceği bir virüs kalabilir. Kısaca üşenmeyin, temiz ve güvenilir bir PC için format atın.
Ne indirdikten sonra bu virüs bilgisayarına bulaştı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı