H Hamsi1 Zeptopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #1 PC'me bridlebuddles girdi. Ne yapacagımı bılmıyorum. Bılen varsa yazabilir mi?
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #2 Hamsi1 dedi: PC'me bridlebuddles girdi. Ne yapacagımı bılmıyorum. Bılen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl anladınız? Kaspersky ya da Malwarebytes yükleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2021
Hamsi1 dedi: PC'me bridlebuddles girdi. Ne yapacagımı bılmıyorum. Bılen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl anladınız? Kaspersky ya da Malwarebytes yükleyin.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.967 Çözümler 40 Yer Berlin 3 Aralık 2021 #3 Hamsi1 dedi: PC'me bridlebuddles girdi. Ne yapacagımı bılmıyorum. Bılen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes onun içinden geçer indirin tarama yapın root scan falan filan aktif edip tarayın.
Hamsi1 dedi: PC'me bridlebuddles girdi. Ne yapacagımı bılmıyorum. Bılen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes onun içinden geçer indirin tarama yapın root scan falan filan aktif edip tarayın.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 3 Aralık 2021 #4 @Murat5038 Yardım edebilir misiniz acaba?
Blackburnxxx Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #5 Aga benim laptop a girdi Allah'ını belası en son laptopu sıfırladım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama bu çözüm de var.
Aga benim laptop a girdi Allah'ını belası en son laptopu sıfırladım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama bu çözüm de var.