Çözüldü BridleBuddles Service virüsünden nasıl kurtulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1903Eagle

Decapat
Daha fazla  
BridleBurryService virüsünden nasıl kurtulunur? Sürekli arka planda çalısıyor. CPU kullanımı bazen yüzde 90'lara kadar çıkıyor. Durdur dememe rağmen kendini otomatik tekrar açıyor. Bu virüsü nasıl bilgisayarımdan temizleyebilirim?

Dostum ne olduğunu buldum bilgisiyarını kullanarak mining(cripto madencilik) yapan bir virüs.

kasperky bence iş görücektir.

Dostum ne olduğunu buldum bilgisiyarını kullanarak mining(cripto madencilik) yapan bir virüs.

kasperky bence iş görücektir.
Mining mi bu uygulama şimdi benim pc mi kullanarak para mı kazanıyor
Güvenli mod nasıl açılır

Mining mi bu uygulama şimdi benim pc mi kullanarak para mı kazanıyor
Aynen buna zombi bilgisiyar da denir tehlikelidir sebebi bu cihazlar uzaktan kontrol edilir ve böylece istedikleri resmi kurumları saldırı dahil birçok şey yapabilirler.Tavsiyem önemli dosyalarını acilen yedekle ve çok önemli şeyler yoksa bilgisiyarını formatla.

Her zaman her virüse karşı Kaspersky ile temizleme MBAM ile taramayı öneririm.

Mining mi bu uygulama şimdi benim PC mi kullanarak para mı kazanıyor.

Güvenli mod nasıl açılır?

Bigisayarını kapat. Sonra güç düğmesine basıp bilgisayarını çalıştır. Bilgisayar BIOS önyüklemesinde iken (siyah ekran) F8'e bas 2-3 defa. Ancak önce dediğim yazılımları kur.

Sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını paylaşın.

Her zaman her virüse karşı Kaspersky ile temizleme MBAM ile taramayı öneririm.

Yarar tabii ki de.

Kaspersky indir diğer araçlara bas rescue disk seç.

Eki Görüntüle 938123

Sorunum Kaspersky ile çözüldü. Sağ olsun kurtardı beni bu virüsten. İlgilenen ve cevap veren herkese teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…