PawneS Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Temmuz 2023 #1 Bright Memory aldım bitirdim ama kısa sürede bitti bu tarz hızlı aksiyon oyunu var mıdır varsa nedir?
Bright Memory aldım bitirdim ama kısa sürede bitti bu tarz hızlı aksiyon oyunu var mıdır varsa nedir?
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 29 Temmuz 2023 #2 Bright Memory tarzını beğendiğim ancak Infinite versiyonu bile teknoloji demosu gibi hissettiren bir oyundu. Benzer oyunlar olarak Crysis serisi, Bioshock Infinite, Ghostrunner, Titanfall 2 öneririm.
Bright Memory tarzını beğendiğim ancak Infinite versiyonu bile teknoloji demosu gibi hissettiren bir oyundu. Benzer oyunlar olarak Crysis serisi, Bioshock Infinite, Ghostrunner, Titanfall 2 öneririm.
Burak52TR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 1.534 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel İşsiz 29 Temmuz 2023 #3 Titanfall 2 ve Ghostrunner öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Titanfall 2 ve Ghostrunner öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EGEFENDI Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 607 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #4 PawneS dedi: Bright Memory aldım bitirdim ama kısa sürede bitti bu tarz hızlı aksiyon oyunu var mıdır varsa nedir? Genişletmek için tıkla... Titanfall 2 veya Metal Gear Rising olabilir.
PawneS dedi: Bright Memory aldım bitirdim ama kısa sürede bitti bu tarz hızlı aksiyon oyunu var mıdır varsa nedir? Genişletmek için tıkla... Titanfall 2 veya Metal Gear Rising olabilir.