Brita Marella XL sürahi mikrop temizler mi?

qoray99

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, geçen günlerde çeşme suyunu filtrelemek için brita marella XL sürahi satın aldım. Ancak bu sürahinin mikropları da arındırıp arındırmadığından şüpheliyim. İstanbul'da yaşıyorum, buranın suyu için yeterli bir filtrelemeye sahip midir direkt içme suyu olarak kullanmak için? Başka forumlarda baktığımda insanlar genellikle çay kahve suyu olarak kullanıyorlar. Bu ürünü kullanan ve bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba? İçme suyu olarak kullanabilir miyim yoksa tavsiye etmez misiniz?

Musluk suyunda olağanüstü durumlar dışında mikrop falan olmaz hocam bu tür arıtma cihazları ise mikrobiyal arıtma değil fiziksel arıtma yapar zaten tanıtım videolarını izlerseniz bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu tür arıtma sistemleri sudaki sertliği, bulunuyorsa bazı ağır metalleri ve klor gibi tat bozan maddeleri giderir. Faydası olur mu ? Evet. Ama eğer eviniz kendinizin ise lavabo altına kurulan düzgün bir içme suyu arıtma sistemi almanızı öneririm.

Musluktan içilebilir diyorlar ama güvenmek zor geliyor. Arıtma sistemi kurmak ve bakımını yaptırmak da pahalı açıkçası. Marketten 5 litrelik su bidonları alıp ihtiyacımı gideriyordum. Hem taşıma işine çözüm olarak hem de aşağı yukarı aynı masraf hatta daha ucuza çözebilirim diye düşündüm de pek öyle değilmiş gibi. Teşekkürler yanıtınız için.

Musluk suyunun tadı eğer sizi rahatsız etmiyorsa içilebilir. Arıtma sistemi pahalı olsa da bırakın uzun vadeyi kısa vadede dahi kendini ödüyor artık. Dediğim gibi eğer taşınma durumunuz yoksa direkt kurdurun pişman olmazsınız.

Anladım hocam teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…