Merhaba ben kedi Alıcam ama British mı Tekir mi diye kararsız kaldım, British hediye olacak para vermeyeceğim, şu açıdan hangisini tercih etmeliyim? Masrafı daha az olur pofuduk pofuduk olur oynamayı sever ama önüne geleni yere fırlatma gibi değil ve büyüyünce görüntüsü aşırı değişmez, lütfen oyuncak mı seçiyorsun demeyin çünkü bunlar olmazsa bakamam.
Merhaba ben kedi Alıcam ama British mı Tekir mi diye kararsız kaldım, British hediye olacak para vermeyeceğim, şu açıdan hangisini tercih etmeliyim? Masrafı daha az olur pofuduk pofuduk olur oynamayı sever ama önüne geleni yere fırlatma gibi değil ve büyüyünce görüntüsü aşırı değişmez, lütfen oyuncak mı seçiyorsun demeyin çünkü bunlar olmazsa bakamam.
Merhaba ben kedi alacağım ama british mı tekir mi diye kararsız kaldım, british hediye olacak para vermeyeceğim, şu açıdan hangisini tercih etmeliyim? Masrafı daha az olur pofuduk pofuduk olur oynamayı sever ama önüne geleni yere fırlatma gibi değil ve büyüyünce görüntüsü aşırı değişmez, lütfen oyuncak mı seçiyorsun demeyin çünkü bunlar olmazsa bakamam.
Britishin üstüne düşmeniz gerek bakımı zor olur ama bana sorsanız british derim. Britishde dikkat etmeniz gerek her şeyinde mesela bizimkine mamaları denettire denettire en beğendiğini yediriyoruz tekire menemen versen yer.
Tekir evi dağıtır falan ama sana yoldaş gibi olur Britishler kendini pek sevidrmezler eğer çok yanlız bırakmam yada iki koltuk tırmalaması sorun olmaz diyorsan tekir her türlü daha iyi ayrıca eğer kediyle ilgili bir fobin falan varsa british daha mantıklı olur dediğim gibi daha uysallar
Tekir evi dağıtır falan ama sana yoldaş gibi olur britishler kendini pek sevidrmezler eğer çok yalnız bırakmam ya da iki koltuk tırmalaması sorun olmaz diyorsan tekir her türlü daha iyi ayrıca eğer kediyle ilgili bir fobin falan varsa british daha mantıklı olur dediğim gibi daha uysallar.
Benimde british kedim var huyuna göre değişiyor hocam yanlış anlamadım Benimkide bi ara bana soğuktu şimdi çok canayakın bazen kovalıyor dövüyor parçalıyor bazen geliyor kucağımda uyuyor eşek
Benim de british kedim var huyuna göre değişiyor hocam yanlış anlamadım Benimki de bir ara bana soğuktu şimdi çok canayakın bazen kovalıyor dövüyor parçalıyor bazen geliyor kucağımda uyuyor eşek