Brixton Crossfire için hangi ehliyet lazım?

winOx

Decapat
Daha fazla  

İyi günler, şu tarz motorlar çok hoşuma gidiyor. Şu anda B türü ehliyetim var, bu motoru kullanabilir miyim veya Max 125cc buna benzer başka motor var mı? Bu motor için hangi ehliyete ihtiyacım var?

Son düzenleyen: Moderatör:
B ehliyeti ile sadece 50cc motorları kullanabilirsiniz. 125cc kullanmak için yine sınava giriyorsunuz. Bu motor için minimum A1 ehliyete ihtiyacınız var.

125cc bu tarz yani scrambler motorlar bi yukide var diye hatırlıyorum. Genelde ducati veya triumph modelleri yaygın scrambler olarak.

B ehliyeti ile sadece 50cc motorları kullanabilirsiniz. 125cc kullanmak için yine sınava giriyorsunuz. Bu motor için minimum A1 ehliyete ihtiyacınız var.
teşekkürler. İleride yeni yasa gelicek vs. görmüştüm b türü 125cc ye yükseltilecek diye. Bir bilgin varmı?

İyi günler, şu tarz motorlar çok hoşuma gidiyor. Şu anda B türü ehliyetim var, bu motoru kullanabilir miyim veya Max 125cc buna benzer başka motor var mı? Bu motor için hangi ehliyete ihtiyacım var?
Royal Enfield serilerine bakabilirsiniz. Brixton'a oranla daha sağlam motorlar üretiyorlar fakat fiyatları biraz tuzlu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı