Brixton marka motor alınır mı?

LawbringerGaming

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Geçen gün sarı sitede gezerken brixton CrossFire XS model motor gördüm, boyuma uygun olması ve retro tarzı olması hoşuma gitti. Yakınımdaki bayide 95 bine satılıyor. Alınabilir mi? Kaliteli midir veya bir parçanın gelmesi Çin motorlara göre uzun sürer mi?

İsotlar getiriyor olması lazım Brixtonu. Pek sevilen bir distribütör değildir. Genelde ilgisizlikten yakınılır. Daha bilindik markalar parça bulma konusunda daha iyi olacaktır.

Bu arada baktığın motora baktım. Mini motor gibi bir şey. Bu tarzda bütçede bulunur mu bilmiyorum ama Honda monkey öneririm. Hep sorunsuz hem de parça sorunu yaşamazsın.

Düzenleme: bulunmuyormuş. O halde honda msx bakılabilir.

Babam 2. el aldırmaya ikna edemedim maalesef. Honda Monkey ise neredeyse 200K bütçemi aşıyor, benzeri Yuki Donkey var ama fiyatını hakettiğini düşünmüyorum. Aklımda Raider 125 ile Crossfire xs vardı ve başlangıç olarak da küçük olduğundan Crossfire xs hoşuma gitmişti.

Boyun 150 falan değilse bu kadar küçük motora ihtiyacın yok. Ns125 falan bakabilirsin bütçe yetiyorsa. Küçük motor daha iyi olur diye bir durum yok açıkçası.

Boyun 150 falan değilse bu kadar küçük motora ihtiyacın yok. Ns125 falan bakabilirsin bütçe yetiyorsa. Küçük motor daha iyi olur diye bir durum yok açıkçası.
NS125'e bindim yeni modeli olması lazım 81 cm selesi var ve tek ayağım değiyor. Raider 125 de sıkıntı yok ayaklarım rahat değiyor fakat başlangıç olarak daha küçük bir şey bakıyordum. Neyse o zaman Raider alır geçerim şimdilik.

Hocam peki 41000 km de Honda MSX 125 alınabilir mi ? Satıcı temiz kullanmış ve fiyatı da uygun gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…