Bence altın al. Altın 3000'i görecek diyor herkes yaza kadar. Bende borsa alcaktım vazgeçip altın aldım.Dostlar selam, borsa ile uğraşan arkadaşlardan tavsiye istiyorum, sizce BRLSM hissesi alınır mı? Yoksa hazır düşmüşken THY veya başka bir hisse mi alayım?
Akıl vermek gibi olmasın hiç hisse almadım ama şu sıralar NVIDIA hisselerini izliyorum. AI olayı son 1 senede aşırı hızlı geliştiği için hisseleri durmaksızın çok hızlı bir şekilde artıyor. Amerikan borsasından hisse almak falan pek bilgi alanımda değil ama belki bir fikir verebilir.
1 yılda 2.5 kattan fazla artmış.![]()
NVIDIA Corp (NVDA) Stock Price & News - Google Finance
Get the latest NVIDIA Corp (NVDA) real-time quote, historical performance, charts, and other financial information to help you make more informed trading and investment decisions.www.google.com
Kral valla o kadar anlamıyorum ama benim anladığım kadarıyla son 1 yılda full kâr ettiriyor. %261 yazıyor artış oranı 1 yılda. Benim anladığım 100.000 dolar koyan adamın şu an 361.000* doları var. Eğer doğruysa inanılmaz bir kârlılık var.Belki de primini yapmıştır. Daha geçen ay 500$ değildi. CMF ve Aroon uzun süre yukarı yönde seyretmiş. Aşağı yönlü gidebilirler. ALMA ve WaveTrend ise al vermiş ama wavetrend çok yükseklerde duruyor.
Yok 361.000 doları oluyorKral valla o kadar anlamıyorum ama benim anladığım kadarıyla son 1 yılda full kâr ettiriyor. %261 yazıyor artış oranı 1 yılda. Benim anladığım 100.000 dolar koyan adamın şu an 261.000 doları var. Eğer doğruysa inanılmaz bir kârlılık var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.