BRLSM hissesi alınır mı?

nrywq4

Hectopat
Katılım
25 Şubat 2023
Mesajlar
3.101
Çözümler
15
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar selam, borsa ile uğraşan arkadaşlardan tavsiye istiyorum, sizce BRLSM hissesi alınır mı? Yoksa hazır düşmüşken THY veya başka bir hisse mi alayım?
 
Kesin bir cevap yok buna. İndikatörlere, şirketlere, finansal tablolara ve yaptıkları iş anlaşmalarına bakmanız gerekiyor. Bundan sonra kendiniz seçebilirsiniz hissenizi.


 
Akıl vermek gibi olmasın hiç hisse almadım ama şu sıralar Nvidia hisselerini izliyorum. AI olayı son 1 senede aşırı hızlı geliştiği için hisseleri durmaksızın çok hızlı bir şekilde artıyor. Amerikan borsasından hisse almak falan pek bilgi alanımda değil ama belki bir fikir verebilir.
1 yılda 2.5 kattan fazla artmış.
 
Akıl vermek gibi olmasın hiç hisse almadım ama şu sıralar NVIDIA hisselerini izliyorum. AI olayı son 1 senede aşırı hızlı geliştiği için hisseleri durmaksızın çok hızlı bir şekilde artıyor. Amerikan borsasından hisse almak falan pek bilgi alanımda değil ama belki bir fikir verebilir.
1 yılda 2.5 kattan fazla artmış.

Belki de primini yapmıştır. Daha geçen ay 500$ değildi. CMF ve Aroon uzun süre yukarı yönde seyretmiş. Aşağı yönlü gidebilirler. ALMA ve WaveTrend ise al vermiş ama wavetrend çok yükseklerde duruyor.
 
Belki de primini yapmıştır. Daha geçen ay 500$ değildi. CMF ve Aroon uzun süre yukarı yönde seyretmiş. Aşağı yönlü gidebilirler. ALMA ve WaveTrend ise al vermiş ama wavetrend çok yükseklerde duruyor.
Kral valla o kadar anlamıyorum ama benim anladığım kadarıyla son 1 yılda full kâr ettiriyor. %261 yazıyor artış oranı 1 yılda. Benim anladığım 100.000 dolar koyan adamın şu an 361.000* doları var. Eğer doğruysa inanılmaz bir kârlılık var.
 
Son düzenleme:
Kral valla o kadar anlamıyorum ama benim anladığım kadarıyla son 1 yılda full kâr ettiriyor. %261 yazıyor artış oranı 1 yılda. Benim anladığım 100.000 dolar koyan adamın şu an 261.000 doları var. Eğer doğruysa inanılmaz bir kârlılık var.
Yok 361.000 doları oluyor :D. Ama karını zaten vermiş olabileceğini de unutmamak gerekiyor. Gerçi Nvidia çok yenilikçi bir firma. Her alanda çok fazla yenilik yapıyorlar. 22.75 Mr. kar ile de rekor bir bilanço var ortada.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı