Broadcom 802.11n Windows 10 çalışmama sorunu

Iron

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
HP G6-1290ET model bir laptopa sahibim. Sorunum ise Windows 10 kurduktan sonra Wifi kartı sorunsuz çalıştı, ancak bilgisayarı yeniden başlat yaptım ve bir daha Wifi kartı çalışmadı. Yani ilk Windows 10 kurulumu yaptığım da sorunsuz çalıştı. Sonra ne oldu ise bir anda çalışmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Denenenler:
1-) Aygıt Yöneticisinden cihazı kaldırdım tekrar yükledim. Olmadı.
2-) İnternetten sürücü setup dosyası bulup kurudum. Olmadı
3-) Technopat'ın yayınladığı video ile denedim. Olmadı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4-) Burda ki çözümü denedim gene olmadı. [Çözüm] Windows 10 WI-FI kapalı sorunu - Technopat Sosyal

Ama HP laptopun klavyesinde ki F12 tuşunun kenarında ki Wifi aktif ışığı yanmakta. FN- F12 yaptığım da hiçbir değişiklik olmuyor.

Wifi kartına herhangi bir müdahale de bulunmadım. Ama sorun gider de Doğru bağlanmamış veya kablosu kopmuş olabilir diyor. Wifi kartı kurulumdan sonra çalıştı, yeniden başlattıktan sonra bir daha da çalışmadı.

Sağ alttaki boş ekran gösteren kısma tıklayalım yani işlem merkezini açalım. Ardından alttaki Wi-Fi simgesine sağ tıklayıp ayarlara gidin < bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir < Wi-Fi sağ tıkla < özellikler < yapılandır < gelişmiş < country region (2.4 GHz) tıklayalım Wi-Fi görene kadar değer kısmını değiştirelim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı