Broadcom BCM43142 802.11 BGN laptop Wi-Fi kartı kötü performans veriyor

SelectMaster*

Centipat
HP marka 15-AF101NT model numaralı dizüstü bilgisayarımda başlıktaki Wi-Fi kartı bulunuyor. Ben bu kartın performansından hiç memnun değilim. Modemin sinyali yetmediği için Xiaomi Mi Wi-Fi Pro repeater ile sinyali genişletip laptopum ile bağlanıyorum. Fakat 50Mbps internetten geriye kalan sadece 16Mbps gibi bir değer. Bu değer 2 3 kere test yapınca 2 3 Mbps'lere kadar düşüyor. Ethernet bağlantısında sorun yok. Kablosuz bağlantı da fiber internetten ADSL hızı alıyorum. Bununla kalmıyor oynadığım oyunlarda sürekli ping ve kopmalar yaşıyorum. Bu sorunların Xiaomi Mi Wi-Fi Pro'dan kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü telefon ile bağlantı yaptığımda 50Mbps hızı gayet güzel veriyor ve kopmalar zaten yok. Sorun bilgisayarımda. HP sitesinden bilgisayar modelime uygun ağ bağdaştırıcı sürücüleri yüklü ama nafile bir şey değişmiyor. Aklımda bu kartı değiştirmek var fakat bir model belirleyemiyorum. Bu konuda sizden bir Wi-Fi kartı önerisi bekliyorum. Modemim hem 2.4GHz hem de 5GHz ile çalışabildiğinden bir, çift kanal hem 2.4GHz hem 5GHz destekleyen bir Wi-Fi kartı önerisi bekliyorum.

Merhaba
Sorununuza çözüm buldunuz mu?
Eğer çözüldü ise hangi Wi-Fi kartı kullandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…