Broadcom BCM57785 Ağ Bağdaştırıcısı için Kext

mstf

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Psikolojik Danışman
Broadcom 802.11n Ağ Bağdaştırıcısı ve Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet internet donanımlarım.
Audio_Realtek_6.0.1.6438_W7x86 ses donanımım.
Nvidia GeForce GT 520M ve Intel(R) HD Graphics 3000 ekran kartı donanımlarım.

Ben Multibeast'tan hangi ayarları yapmalıyım?

Kolay gelsin.

Ne ağ kartı ne de ses kartınızın tam bilgisini vermişsiniz.

Ekran kartı için sürücüye gerek yok. Yapılması gereken kullanılan bootloader'a göregerekli komutları girmek. Ama öncesinde nVidia Kext'lerini silmek gerekebilir kuruluma başlanılacak USB'den.

Ses kartı için VooDooHDA denenebilir.

Ekran kartı için sürücüye gerek yok. Yapılması gereken kullanılan bootloader'a göregerekli komutları girmek. Ama öncesinde nVidia Kext'lerini silmek gerekebilir kuruluma başlanılacak USB'den.

BCN43227 802.11b/g/n Broadcom Corporation Wi-Fi Kexti
NetLink BCM57785 Gigabit Ethernet PCle Broadcom Corporation kablolu kext ikisinide bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

- - - Güncellendi - - -

BCM43227 wifi için çalışan kext yok. Ethernet için 10.8'de çalıştığı söylenen kext var, Mavericks'te denemek lazım.
Broadcom NetLink Gigabit Ethernet BCM57785 - OSx86.net Hackintosh

Çok sağolun. Bunu denedim görüyor ama bağlanmıyor. IP adresi istiyor. otomatik almıyor. Ben bir kaç tane yazdım yine bağlanmadı. Bunu nasıl aşabilirim. Kolay gelsin.

- - Güncellendi - - -

ek8A9v.jpg

Bu durumu nasıl aşabilirim Recep hocam?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı