Broadwell-E'yi beklemeli miyim?

Eğer X99 Broadwell'i desteklemese yeni çipset istese Skylake'den şaşmıycaktım. Sanırım imzayı değiştirecem bu gidişle.

Çok teşekkürler yardımlar için. Evet o konunuza rastladım gayet bilgilendirici yararlı bir konu, özellikle benim gibi birisi için önemi büyük. Yazdım orayı aklıma .
Hocam overclock düşünüyorsanız benim dediğim şekilde 5960X geçecem diyorsanız en az 3000MHz bellek lazım.

Eğer X99 Broadwell'i desteklemese yeni çipset istese Skylake'den şaşmıycaktım. Sanırım imzayı değiştirecem bu gidişle.
O Broadwell-E planları altüst etti zaten . Takipteyim valla hocam .

@Range.. 5960x'e geçmem sanırım hocam 5820k yeterde artar bile bana sizinde yönlendirmelerinizden yola çıkarak ve gördüğüm kadarıyla. Maksimum Broadwell-E gene 6 çekirdekli ile falan değiştiririm. Fiyata bağlı olarak 8 .
Yine de 3000 Mhz şart mıdır ?

Hocam geçicem diyorsanız yazacaktım. Yani overclock ile. Bellek ne kadar yüksek frekanslı olursa o kadar iyi. Tavsiyem 3000-3200 alın. Çok fark yok zaten.

Hocam geçicem diyorsanız yazacaktım. Yani overclock ile. Bellek ne kadar yüksek frekanslı olursa o kadar iyi. Tavsiyem 3000-3200 alın. Çok fark yok zaten.
Anladım hocam çok teşekkürler, sistemi almadan tam olarak birkez de paylaşırım inşallah zaten. Sağolun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…