Brodwell İşlemci, DDR 4 Ram Beklenir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bir telefona 2000 TL vermek saçmalık. Onun yerine ben olsam GTX 780Ti alır keyfime bakarım.

Bence bir telefona 2000 TL vermek saçmalık. Onun yerine ben olsam GTX 780Ti alır keyfime bakarım.

24 aya aldım panik yapma hemen. Alabiliyorsan Ti'yi al öyle. Ama ben tiye almıyorum çünkü x70 her zaman daha iyidir F/P olarak. 870 çıksın onu alacağım mesela. Sonra 4-5 yıl gel keyfim gel.

24 aya aldım panik yapma hemen. Alabiliyorsan Ti'yi al öyle. Ama ben tiye almıyorum çünkü 780 her zaman daha iyidir F/P olarak. 870 çıksın onu alacağım mesela. Sonra 4-5 yıl gel keyfim gel.
GTX 780 F/P ürünü değildir. 300 TL daha az vererek R9 290 alınmalıdır kesinlikle ve 1500 TL'yi bir ekran kartına veriyorsan F/P'ye bakmak saçma olur.

GTX 780 F/P ürünü değildir. 300 TL daha az vererek R9 290 alınmalıdır kesinlikle ve 1500 TL'yi bir ekran kartına veriyorsan F/P'ye bakmak saçma olur.

Bak kardeşim, 9 ay taksitle Ti almak ile 24 ay taksitle Note 3 almak arasında dağlar kadar fark var. Paramın olması çarçur edeceğim anlamına da gelmez. Ayrıca x70 Nvidia için her zaman F/P'dir.

Konu dağılıyor bu arada.

AYRICA 780 yazmadım(!) / Son düzenlemem 7 DK. önce, senin gönderin 3 DK önce. Alıntı yapıp içeriğiyle oynama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…