MY UYGAR Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 800 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #1 Merhabalar 14. haftaya kadar neredeyse bütün görevleri tamaladım. Operasyon mağazasında 0 yıldızım var olarak görünüyor. Eğer ben operasyonu alırsam mı yıldızlar gelecek yoksa ayrı olarak yıdlızlar için de mi para vereceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2021
Merhabalar 14. haftaya kadar neredeyse bütün görevleri tamaladım. Operasyon mağazasında 0 yıldızım var olarak görünüyor. Eğer ben operasyonu alırsam mı yıldızlar gelecek yoksa ayrı olarak yıdlızlar için de mi para vereceğim?
T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #2 Evet bileti aldıktan sonra yıldızları harcayabilirsin.
MY UYGAR Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 800 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #3 TSML dedi: Evet bileti aldıktan sonra yıldızları harcayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani eğer operasyonu alırsam örenğin şu ana kadar 80 yıldız kazandıysam aldığım anda gelcekler değil mi ?
TSML dedi: Evet bileti aldıktan sonra yıldızları harcayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani eğer operasyonu alırsam örenğin şu ana kadar 80 yıldız kazandıysam aldığım anda gelcekler değil mi ?
T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #4 MY UYGAR dedi: Yani eğer operasyonu alırsam örenğin şu ana kadar 80 yıldız kazandıysam aldığım anda gelcekler değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet.
MY UYGAR dedi: Yani eğer operasyonu alırsam örenğin şu ana kadar 80 yıldız kazandıysam aldığım anda gelcekler değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet.