T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #1 Merhaba, broken fang operasyon bileti indirime girer mi? Beklemeye değer mi? Bilgisi olan arkadaşların cevabını bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2021
Merhaba, broken fang operasyon bileti indirime girer mi? Beklemeye değer mi? Bilgisi olan arkadaşların cevabını bekliyorum.
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 14 Şubat 2021 #2 Her operasyonda genelde son hafta indirime giriyor. Bu operasyonda da indirime gireceğini düşünüyorum.
Her operasyonda genelde son hafta indirime giriyor. Bu operasyonda da indirime gireceğini düşünüyorum.
T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #3 Uğur Ç. dedi: Her operasyonda genelde son hafta indirime giriyor. Bu operasyonda da indirime gireceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki operasyon görevlerini yapıp yıldızları toplasam operasyonu satın alınca ödülleri alabilir miyim? İkinci bir sorunda bu operasyon yıldızlarıyla kasa alıp satmak istiyorum kasalar ucuzlarmı kasaların tanesini 4TL'den satmayı düşünüyorum.
Uğur Ç. dedi: Her operasyonda genelde son hafta indirime giriyor. Bu operasyonda da indirime gireceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki operasyon görevlerini yapıp yıldızları toplasam operasyonu satın alınca ödülleri alabilir miyim? İkinci bir sorunda bu operasyon yıldızlarıyla kasa alıp satmak istiyorum kasalar ucuzlarmı kasaların tanesini 4TL'den satmayı düşünüyorum.
Batu Umar Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #4 Geçenki operasyon 1 ay öncesinden indirim girmişti beklemelisin.
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 14 Şubat 2021 #5 TSML dedi: Peki operasyon görevlerini yapıp yıldızları toplasam operasyonu satın alınca ödülleri alabilir miyim? İkinci bir sorunda bu operasyon yıldızlarıyla kasa alıp satmak istiyorum kasalar ucuzlarmı kasaların tanesini 4TL'den satmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet önce yıldızları toplayıp bileti sonra satın alıp operasyon mağazasından ödülleri alabilirsin. Birçok kişi kasa alacaktır tahminimce bu yüzden de kasa fiyatlarının düşeceğini düşünüyorum.
TSML dedi: Peki operasyon görevlerini yapıp yıldızları toplasam operasyonu satın alınca ödülleri alabilir miyim? İkinci bir sorunda bu operasyon yıldızlarıyla kasa alıp satmak istiyorum kasalar ucuzlarmı kasaların tanesini 4TL'den satmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet önce yıldızları toplayıp bileti sonra satın alıp operasyon mağazasından ödülleri alabilirsin. Birçok kişi kasa alacaktır tahminimce bu yüzden de kasa fiyatlarının düşeceğini düşünüyorum.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.050 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 14 Şubat 2021 #6 Önümüzdeki hafta Çarşamba gireceğini düşünüyorum.