Broken Fang Operasyonun fiyatı neden düşmedi?

Ronaldo12344

Hectopat
Daha fazla  
Selam genelde şimdiye kadar düşerdi. Bilet fıyatı neden hala düşmedi? Önceden alacaktım ama indirimi bekliyordum. İndirim gelir mi sizce yoksa alayım mı? Broken fang operasyonu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam genelde şimdiye kadar düşerdi. Bilet fıyatı neden hala düşmedi? Önceden alacaktım ama indirimi bekliyordum. İndirim gelir mi sizce yoksa alayım mı? Broken fang operasyonu.
İndirim genellikle CS:GO'ya yansımıyor diye biliyorum sonuçta bedava oyun ve içindeki paralı birşey ise bence düşmez.

Geçen sene şubatın son haftasında gelmişti galiba şubat sonunu bekleyin bence zaten görevleri zor değil.

Bencede görevleri yaparak almaya çalışın bileti.

İndirim genellikle CS:GO'ya yansımıyor diye biliyorum sonuçta bedava oyun ve içindeki paralı bir şey ise bence düşmez.

Geçen seneki operasyona %65 civarı bir indirim olmuştu bu seneki de %30-%40 indirim gördü operasyonlara indirim geliyor diğer oyun içi satın alımlara nazaran.

Operasyon 30 nisanda bitiyor.Daha çok zaman var,son haftalar indirime girmesi büyük ihtimal.

Geçen seneki operasyona %65 civarı bir indirim olmuştu bu seneki de %30-%40 indirim gördü operasyonlara indirim geliyor diğer oyun içi satın alımlara nazaran.
almak bence saçma olur o kadar para vermeye gerek yok bence arkadaş görevleri yapsın daha kâr olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…