Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 5 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, elimde 5 tane operasyonlu hesap mevcut, muhafız görevleri için arkadaş arıyorum. Steam üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Son düzenleme: 5 Nisan 2021
Merhaba arkadaşlar, elimde 5 tane operasyonlu hesap mevcut, muhafız görevleri için arkadaş arıyorum. Steam üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 5 Nisan 2021 #2 Yszuf dedi: Merhaba arkadaşlar, elimde 5 tane operasyonlu hesap mevcut, yoldaş görevleri için arkadaş arıyorum. Steam üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yoldaş mı muhafız mı ? Ben de yan hesabımı kasıyorum. Muhafızı diyorsan beraber yapabiliriz.
Yszuf dedi: Merhaba arkadaşlar, elimde 5 tane operasyonlu hesap mevcut, yoldaş görevleri için arkadaş arıyorum. Steam üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yoldaş mı muhafız mı ? Ben de yan hesabımı kasıyorum. Muhafızı diyorsan beraber yapabiliriz.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 5 Nisan 2021 #3 reddline dedi: Yoldaş mı muhafız mı ? Ben de yan hesabımı kasıyorum. Muhafızı diyorsan beraber yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yoldaş yazmışım düzeltiyorum. Muhafız demek istedim, steamdan arkadaşlık isteği yollayabilirsiniz. reddline dedi: Yoldaş mı muhafız mı ? Ben de yan hesabımı kasıyorum. Muhafızı diyorsan beraber yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yoldaş yazmışım düzeltiyorum. Muhafız demek istedim, arkadaşlık isteği yollayabilirsiniz şuan da oyundayım.
reddline dedi: Yoldaş mı muhafız mı ? Ben de yan hesabımı kasıyorum. Muhafızı diyorsan beraber yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yoldaş yazmışım düzeltiyorum. Muhafız demek istedim, steamdan arkadaşlık isteği yollayabilirsiniz. reddline dedi: Yoldaş mı muhafız mı ? Ben de yan hesabımı kasıyorum. Muhafızı diyorsan beraber yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yoldaş yazmışım düzeltiyorum. Muhafız demek istedim, arkadaşlık isteği yollayabilirsiniz şuan da oyundayım.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 5 Nisan 2021 #4 Yszuf dedi: Kusura bakmayın yoldaş yazmışım düzeltiyorum. Muhafız demek istedim, steamdan arkadaşlık isteği yollayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaş kaçtı ve şuan müsait değilim 1.5 saat sonra müsait olurum dışarı çıkacağım. Yaşım 17 uygunsa Reddline#6054 ekle Discord'dan.
Yszuf dedi: Kusura bakmayın yoldaş yazmışım düzeltiyorum. Muhafız demek istedim, steamdan arkadaşlık isteği yollayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaş kaçtı ve şuan müsait değilim 1.5 saat sonra müsait olurum dışarı çıkacağım. Yaşım 17 uygunsa Reddline#6054 ekle Discord'dan.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 5 Nisan 2021 #5 reddline dedi: Yaş kaçtı ve şuan müsait değilim 1.5 saat sonra müsait olurum dışarı çıkacağım. Yaşım 17 uygunsa Reddline#6054 ekle Discord'dan. Genişletmek için tıkla... Ben de 17 yaşındayım, yolluyorum.
reddline dedi: Yaş kaçtı ve şuan müsait değilim 1.5 saat sonra müsait olurum dışarı çıkacağım. Yaşım 17 uygunsa Reddline#6054 ekle Discord'dan. Genişletmek için tıkla... Ben de 17 yaşındayım, yolluyorum.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 5 Nisan 2021 #6 Yszuf dedi: Ben de 17 yaşındayım, yolluyorum. Genişletmek için tıkla... Ben sana yazarım sen de müsait olursan gireriz.
Yszuf dedi: Ben de 17 yaşındayım, yolluyorum. Genişletmek için tıkla... Ben sana yazarım sen de müsait olursan gireriz.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 24 Nisan 2021 #7 Merhaba arkadaşlar, hala arkadaş arıyorum. Görevleri yapacak var mı?