K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #1 3 günlüğüne ücretsiz kalacakmış. Düzgün bir şeye benzemiyor ama beleş. Broken Sword: Director's Cut Paris in the Fall... a brutal murder at the Palais Royale. When Nico Collard is invited t www.gog.com
3 günlüğüne ücretsiz kalacakmış. Düzgün bir şeye benzemiyor ama beleş. Broken Sword: Director's Cut Paris in the Fall... a brutal murder at the Palais Royale. When Nico Collard is invited t www.gog.com
ismejxenk Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 605 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #2 Sağolun hocam bu aralar GOG da oyun dağıtmaya başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2022
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 19 Aralık 2022 #3 Kiznaiver dedi: 3 günlüğüne ücretsiz kalacakmış. Düzgün bir şeye benzemiyor ama beleş. Broken Sword: Director's Cut Paris in the Fall... a brutal murder at the Palais Royale. When Nico Collard is invited t www.gog.com Genişletmek için tıkla... Bunu oynayacağıma cennet mahallesi 55.bölümü izlerim bilgi için teşekkürler.
Kiznaiver dedi: 3 günlüğüne ücretsiz kalacakmış. Düzgün bir şeye benzemiyor ama beleş. Broken Sword: Director's Cut Paris in the Fall... a brutal murder at the Palais Royale. When Nico Collard is invited t www.gog.com Genişletmek için tıkla... Bunu oynayacağıma cennet mahallesi 55.bölümü izlerim bilgi için teşekkürler.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Aralık 2022 #4 Kiznaiver dedi: 3 günlüğüne ücretsiz kalacakmış. Düzgün bir şeye benzemiyor ama beleş. Broken Sword: Director's Cut Paris in the Fall... a brutal murder at the Palais Royale. When Nico Collard is invited t www.gog.com Genişletmek için tıkla... GOG ve Epic Games neredeyse her hafta oyun dağıtıyorlar bir hesap açarsanız 1 yıl içinde oynayacak bir sürü oyununuz olur mesela ben Hitman serisiyle Epic Games sayesinde tanışmıştım oyun bedava diye oynamıştım çok güzel vakit geçirmiştim.
Kiznaiver dedi: 3 günlüğüne ücretsiz kalacakmış. Düzgün bir şeye benzemiyor ama beleş. Broken Sword: Director's Cut Paris in the Fall... a brutal murder at the Palais Royale. When Nico Collard is invited t www.gog.com Genişletmek için tıkla... GOG ve Epic Games neredeyse her hafta oyun dağıtıyorlar bir hesap açarsanız 1 yıl içinde oynayacak bir sürü oyununuz olur mesela ben Hitman serisiyle Epic Games sayesinde tanışmıştım oyun bedava diye oynamıştım çok güzel vakit geçirmiştim.
ArianaKratochvil Decapat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 359 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Aralık 2022 #5 Ekledim, paylaşım için teşekkürler.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 19 Aralık 2022 #6 Bence oynanmaz ama beğenenler olabilir. Renkler ve zevkler tartışılmaz sonuçta.
jhnnwman Megapat Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 528 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #7 Paylaşım için teşekkürler.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Aralık 2022 #8 Şahaser...
5 561165 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 883 Çözümler 4 21 Aralık 2022 #9 Güzel bir oyun değil hesap açmak için harcanacak süreye yazık diye düşünüyorum.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #10 561165 dedi: Güzel bir oyun değil hesap açmak için harcanacak süreye yazık diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam GOG çok sık bedava oyun veriyor, açın bir hesap dursun kenarda. İllaki bu oyunu alacak değilsiniz ya zaten.
561165 dedi: Güzel bir oyun değil hesap açmak için harcanacak süreye yazık diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam GOG çok sık bedava oyun veriyor, açın bir hesap dursun kenarda. İllaki bu oyunu alacak değilsiniz ya zaten.