Bronz birisi ne oynamalı?

Öneri almak aşırı derecede saçma bir şey konuyu açan kişinin bütün çarları inceleyip seçimini yapması gerekir. Ben bu şekilde sylas ve katarinada bu kadar geliştirdim kendimi.
Öneri yapamıyorsanız eğer öneri yapana laf etmeyin. Kata ve sylas oynuyorsanız max elonuz plat. Çar önerisi almak saçma bir konu değil. Konuyu açanın pek oyun bilgisi yokki yardım istiyor.

Match upları ve şampiyonları ezberlemiş birisi kata oynarsa kolay gelir dostum 1 tane kombosunu biliyorum sadece ve insan dışı bir hasar atıyor.

Aslında düşük elo olduğunuzu en baştan anlamıştım katarinaya r bas Penta at çarı diyorsun ki zaten bu lafları en çok silver eloda duyuyordum.

Öneri yapamıyorsanız eğer öneri yapana laf etmeyin. Kata ve sylas oynuyorsanız max elonuz plat.
Öneri yapamıyorsanız nedir ya adam zor çar olmasın diyor aatrox talon kata yazıyorsunuz bunları önereceğime hiç oneri yapmam daha iyi.

Hocam bence yok bronz biri şunu oynamalı yok Silver biri şunu oynamalı hikaye. Demek ki ne kadar denesenizde olmamış, karakter fark etmemiş buradan itibaren oynamaktan zevk aldığınız çarı oynayın derim. Top oynamadığmdan bilgisizim, junda viego öneririm öldürdüğün kişiye dönüşme, jung hızı vs güçlü. Midde Xerath derim. ADC de Ezreal derim SUP'ta ise nau derim eğer ki oynamak isterseniz.

Talona zor çar diyen ilk defa görüyorum. Sizin elonuz ne peki. Öneri dahi yapamıyorsunuz? Sizinle 1 el duo atmak isterim.

Öncelikle yorum yapan herkese teşekkürler @702266 hocamın önerdiği karakterlerden bir sorum olucak. Try denemiştim. Kötü gitmedi maçım. Yine de daha iyi olmak için neler yapmam gerekir? Videoysa hangi video? Ya da var mıdır taktikleri. Sizden ricam belirtebilir misiniz onu?

Talona zor çar diyen ilk defa görüyorum. Sizin elonuz ne peki. Öneri dahi yapamıyorsunuz?

Algılama sorunlarınızın olduğunu düşünüyorum. Şampiyon seçimi öneriye göre yapılmaz yetenek ve isteğe göre yapılır mesela Veigar istediği kadar güçlü olsun parmağımı bile sürmeyeceğim bir çar. Su an da yeni bir eve taşındım oyunu oynamıyorum en son zümrüttü.

Hocam o öğretici videolar falan boş(bence), hangimiz oyunun ortasında o videoları hatırladık. Gidin esnekte öğrenin baktınız iyiyim diyorsunuz tek çift girin.

Tamam. Nick verin arkadaş eklemek istiyorum ve talonun yetenek kiti çok basit olduğu için önerdim.

Try wukong voli kayle garen. Videolar en fazla çarların yetenek kitlerini öğrenmene yardımcı oluyor. Oynayışa 0 katkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…