Bronzdan çıkamamak

AreylusXD

Decapat
Arkadaşlar selamunaleyküm 2 aydır dereceli oynuyorum bronznda çıkamıyorum takıma hep feeder geliyor AFK kalıyorlar. Destek Yuumi oynuyorum çok iyi oynuyorum 3 3 7 oynadığım maçta kaybettik nasıl çıkabilirim söyler misiniz? Tabii ki hatalarım varda cidden o kadar çok yok hep takım yüzünden kaybediyorum.

Yapıyorsanız takımınızın moralini düşürecek, takım arasında kavga çıkartacak hareketler yapmayı bırakın. Küfür etmeyi, dalga geçmeyi ve takımı kötü etkileyen ne varsa bırakın.

Yanınıza birini bulun, bu arada 3 3 7 iyi bir skor değil. Takımla laf dalaşına girmeyin, oyuna odaklanın.

Zamanında ben de yuumi oynuyordum ama rastgele gelen ADC'lerle olmuyor. Kendinize başka koridor ve karakter bulun.

Yanınıza birini bulun, bu arada 3 3 7 iyi bir skor değil. Takımla laf dalaşına girmeyin, oyuna odaklanın.

Merhaba desteğim 2 kere takımdaki ftler yüzünden öldüm ve kesinlik laf atmıyorum yazı bile yazmıyorum asist sayım takım fazla kill almadığı için az.
Yapıyorsanız takımınızın moralini düşürecek, takım arasında kavga çıkartacak hareketler yapmayı bırakın. Küfür etmeyi, dalga geçmeyi ve takımı kötü etkileyen ne varsa bırakın.

Kesinlikle yapmıyorum.
Zamanında ben de Yuumi oynuyordum ama rastgele gelen Adc'lerle olmuyor. Kendinize başka koridor ve karakter bulun.

Bu aralar solo Sett öğrenmeye çalışıyorum iyi skorlar alıyorum.

Katılıyorum.

Hocam ne yaptın sen bilgisayarımımı patlatcan

Rakibin yapabileceklerini biliyorsan rakibin senin karşında şansı yoktur, çok maç atarak ve rakibi izleyerek lig atlayabileceğini düşünüyorum.

Destek oynayarak lig çıkamazsın, üst koridor ve orta koridor gibi taşıma potansiyeli yüksek olan koridorlarda oynamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…