A AreylusXD Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 65 2 Eylül 2021 #11 Kaskeyd dedi: Katılıyorum. Rakibin yapabileceklerini biliyorsan rakibin senin karşında şansı yoktur, çok maç atarak ve rakibi izleyerek lig atlayabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 2022 kadar çıkar mıyım hocam.
Kaskeyd dedi: Katılıyorum. Rakibin yapabileceklerini biliyorsan rakibin senin karşında şansı yoktur, çok maç atarak ve rakibi izleyerek lig atlayabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 2022 kadar çıkar mıyım hocam.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #12 AreylusXD dedi: 2022 kadar çıkar mıyım hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam en az 2023'e kadar bronzda kalırsınız.
AreylusXD dedi: 2022 kadar çıkar mıyım hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam en az 2023'e kadar bronzda kalırsınız.
Kaskeyd Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 31 2 Eylül 2021 #13 AreylusXD dedi: 2022 kadar çıkar mıyım hocam. Genişletmek için tıkla... Günde çok maç atarsan ve rakibin hareketlerini tahmin etmeye çalışırsan tabii ki çıkarsın.
AreylusXD dedi: 2022 kadar çıkar mıyım hocam. Genişletmek için tıkla... Günde çok maç atarsan ve rakibin hareketlerini tahmin etmeye çalışırsan tabii ki çıkarsın.
A AreylusXD Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 65 2 Eylül 2021 #14 Kaskeyd dedi: Günde çok maç atarsan ve rakibin hareketlerini tahmin etmeye çalışırsan tabii ki çıkarsın. Genişletmek için tıkla... Hocam günde 5 6 saat oynuyorum solo Sett yeterli mi?
Kaskeyd dedi: Günde çok maç atarsan ve rakibin hareketlerini tahmin etmeye çalışırsan tabii ki çıkarsın. Genişletmek için tıkla... Hocam günde 5 6 saat oynuyorum solo Sett yeterli mi?
Nörotoksin Femtopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 45 2 Eylül 2021 #15 Ecmel dedi: Yanınıza birini bulun, bu arada 3 3 7 iyi bir skor değil. Takımla laf dalaşına girmeyin, oyuna odaklanın. Genişletmek için tıkla... Oyun skor ile kazanılmıyor güzel kardeşim, takıma olan katkı ile kazanılıyor.
Ecmel dedi: Yanınıza birini bulun, bu arada 3 3 7 iyi bir skor değil. Takımla laf dalaşına girmeyin, oyuna odaklanın. Genişletmek için tıkla... Oyun skor ile kazanılmıyor güzel kardeşim, takıma olan katkı ile kazanılıyor.
Kaskeyd Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 31 2 Eylül 2021 #16 AreylusXD dedi: Hocam günde 5 6 saat oynuyorum solo Sett yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Yeni karakterler de oynamaya başlarsan yeterli, bozuk karakterleri tercih et.
AreylusXD dedi: Hocam günde 5 6 saat oynuyorum solo Sett yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Yeni karakterler de oynamaya başlarsan yeterli, bozuk karakterleri tercih et.
S SkullCrusher64 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #17 Support oynayarak çıkamazsın düşük liglerden çıkmak istiyorsan 1. Jungle 2. mid
A AreylusXD Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 65 2 Eylül 2021 #18 Kaskeyd dedi: Yeni karakterler de oynamaya başlarsan yeterli, bozuk karakterleri tercih et. Genişletmek için tıkla... Hocam setten başka kolay çar var mı solo.
Kaskeyd dedi: Yeni karakterler de oynamaya başlarsan yeterli, bozuk karakterleri tercih et. Genişletmek için tıkla... Hocam setten başka kolay çar var mı solo.
Kaskeyd Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 31 2 Eylül 2021 #19 AreylusXD dedi: Hocam setten başka kolay çar var mı solo. Genişletmek için tıkla... Darius ve Gareni tercih edebilirsin, bunlar hiç bir zaman metadan düşmezler, ve yanına Jungle oynayan bir arkadaş bul. Böyle ilerlersen challanger bile olursun.
AreylusXD dedi: Hocam setten başka kolay çar var mı solo. Genişletmek için tıkla... Darius ve Gareni tercih edebilirsin, bunlar hiç bir zaman metadan düşmezler, ve yanına Jungle oynayan bir arkadaş bul. Böyle ilerlersen challanger bile olursun.
Zo diac Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Yer deliler bayramı Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #20 AreylusXD dedi: 2022 kadar çıkar mıyım hocam. Genişletmek için tıkla... 1 hafta sonra bile çıkabilirsiniz. Takımınıza bağlı.
AreylusXD dedi: 2022 kadar çıkar mıyım hocam. Genişletmek için tıkla... 1 hafta sonra bile çıkabilirsiniz. Takımınıza bağlı.