Brostrend AC3 driver

TeQnaP

Kilopat
Yer
New Jersey/United States
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar, kullandigim bu Wi-Fi adaptorunun yazilimini bulmak cok zor, bulduklarim da bana cana yakin bir site gibi gelmiyor.

BrosTrend AC1200 Dual Band Long Range USB WiFi Adapter AC3 -Trend-tech: Professional Networking and Cabling Products Manufacturer

Bu Link'ten indirmistim ve bazen download hizim dusuyor, ornegin 210Mbps'tan 30Mbps sabitleniyor ve bu durumda butun Driver'lari (internet ile alakali) silip yeniden yukluyorum. Bildiginiz bir Driver var ise guncel veya stabil, paylasmanizdan mutluluk duyarim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım Kimliği ile daha güncel sürücüler bulabilirsiniz. Asıl nokta cihazınçipini öğrenmek. Bu sayede doğrudan çipi üreten firmanın sürücüsü kullanılabilir.

Sürücüyü indirdim ve gördüğüm kadarı ile üretici Realtek.

Kod:
Realtek Wireless 802.11b/g/n USB 2.0 Network Adapter

Sürücü sürümü: DriverVer = 11/06/2018,1030.31.0102.2018

Daha güncel bir sürücü bulamadım. 2018'den beri yeni sürücü yok gibi Realtek tarafından.

Donanım Kimliği ile daha güncel sürücüler bulabilirsiniz. Asıl nokta cihazınçipini öğrenmek. Bu sayede doğrudan çipi üreten firmanın sürücüsü kullanılabilir.

Sürücüyü indirdim ve gördüğüm kadarı ile üretici Realtek.

Kod:
Realtek Wireless 802.11b/g/n USB 2.0 Network Adapter

Sürücü sürümü: DriverVer = 11/06/2018,1030.31.0102.2018

Daha güncel bir sürücü bulamadım. 2018'den beri yeni sürücü yok gibi Realtek tarafından.
Tesekkurler Recep abi simdi indirdim Realtek'in kendi sayfasindan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı